Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Αποκάλυψη – «βόμβα»: «Η Άγκυρα στήνει παραστρατιωτικές μονάδες στην Θράκη – 20.000 όπλα σε κρύπτες»

.
Συγκλονιστικά στοιχεία για το πως η Άγκυρα έχει στήσει εντελώς αθόρυβα ένα τούρκικο κράτος μέσα σε ελληνικό έδαφος, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως αποκαλύπτει η «Εστία» σε δημοσίευμα με τίτλο «Η Άγκυρα ιδρύει παραστρατιωτικές οργανώσεις στην Θράκη», οι Τούρκοι με χίλιους δύο τρόπους προσπαθούν να διεισδύσουν και να «κατακτήσουν» σιωπηρά, την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.
«Οι Τούρκοι μετά την δημιουργία παράλληλου εκπαιδευτικού συστήματος, παράλληλου θρησκευτικού συστήματος, παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος (τράπεζα Ziraat), παράλληλου συστήματος υγείας – με δικές τους κλινικές – και παράλληλου συνεταιριστικού συστήματος, τώρα σιωπηρά ετοιμάζουν παράλληλο σύστημα ασφαλείας, δίκην πολιτοφυλακή«, αναφέρει το δημοσίευμα.
«Λέγεται ότι τώρα, αρκετοί μουσουλμάνοι παρακολουθούν με έξωθεν παρότρυνση μαθήματα πολεμικών τεχνών, ενώ δεν θα αργήσει και ο καιρός για την επαναφορά του αιτήματος για αμιγώς μουσουλμανικό κυνηγετικό σύλλογο. Σύμφωνα με απόρρητες εκτιμήσεις, τα όπλα που είναι κρυμμένα στην περιοχή είναι 15-20.000 συνολικά. 

Δηλωμένα, όμως, στους τοπικούς κυνηγετικούς συλλόγους μόνο τα 2.500«, γράφει και συμπληρώνει: «Ο ψευδομουφτής Ξάνθης έστειλε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ιμάμη για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι Ρομά της περιοχής. Δείγμα ότι οι Τούρκοι εργάζονται σε όλη την επικράτεια αθόρυβα, στρατολογώντας μέσω του Ισλάμ νέους φανατικούς και δημιουργώντας μουσουλμανικές μειονότητες εκτός Θράκης», αναφέρει το δημοσίευμα.
Ύποπτο αγροτικό συνέδριο
Αυτά τα περιστατικά, δεν είναι τα μόνο που κινούνται στην επεκτατική πολιτική της γειτονικής Τουρκίας. Η «Εστία» επίσης αποκάλυψε πως, παραμονές της εθνικής μας επετείου, στις 26 και 27 Οκτωβρίου, διοργανώνεται στον μειονοτικό Δήμο Αρριανών Ροδόπης αγροτικό συνέδριο υπό τον αθώο τίτλο «Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας».
Ωστόσο, η εκδήλωση δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται αφού, χωρίς να έχουν καμία εξουσία «Άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας σάρωσαν, σκανάρισαν και έκαναν έλεγχο ασφαλείας στις αίθουσες του Δημοτικού συμβουλίου», όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο αγροτών, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα και δεν υπήρξε καμία διάψευση.
Πηγή: CrashOnline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου