Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Βίντεο - Ο Κατσίφας ήξερε... Οι "γελωτοποιοί" αμύνθηκαν συκοφαντώντας!

 
 Βουλιαράτες, Βορείου Ηπείρου, 28 Οκτωβρίου 2018

Η «αυθάδης» τόλμη ενός νεαρού, στη Βόρειο Ήπειρο, να υπερασπιστεί τη σημαία του και αυτό που αντιπροσωπεύει ήταν «κακό πράγμα»! Τα απομεινάρια ενός πολέμου, του Ελληνικού Έπους του 1940, που διάσπαρτα κείτονταν στα χώματα του χωριού του δεν έπρεπε να τον διαμορφώσουν! Το κοιμητήριο των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών στους Βουλιαράτες, το χωριό του, δεν έπρεπε να τον συγκινεί, δεν έπρεπε να του δείχνει το Χρέος! Αν ήταν «λογικός» θα… ζούσε!
Στο κράτος των Αθηνών που «η αυθάδεια θεωρείται δικαίωμα, η αναίδεια βαφτίζεται ισοτιμία και η ασυδοσία χρίεται ελευθερία» (Ισοκράτης), σ’ αυτό το κράτος λοιπόν, βρέθηκαν και κάποιοι απ’ τους εν αφθονία «γελωτοποιούς», που θεώρησαν χρέος τους να αμυνθούν. Ναι, να αμυνθούν για τον εθνομηδενισμό τους. Τον εθνομηδενισμό, που γι’ αυτόν, οι έννοιες του έθνους και της πατρίδας, εκτός από… σάπιες και... παρωχημένες, θεωρούνται συνώνυμα της ξενοφοβίας και τού ρατσισμού!
Διέσπειραν ό,τι ποταπό για τον Κατσίφα οι επιτήδειοι του ΣΥΡΙΖΑ! Το άρπαξαν επώνυμοι δημοσιογράφοι και με έκδηλη ικανοποίηση για την... αποκάλυψη, είπαν από τηλεοπτικούς σταθμούς ανερυθρίαστα: «Ο Κατσίφας είχε διωχθεί για διακίνηση ναρκωτικών»! 

Ας υποθέσουμε όμως ότι ήταν αληθινές οι συκοφαντίες! Γιατί συκοφαντίες αποδείχθηκαν! Δεν μέτρησε καθόλου το γεγονός ότι ο «πρώην διακινητής ναρκωτικών», δεν έσκυψε, δεν γονάτισε, δεν κρύφτηκε, αλλά αντιθέτως, όρθιος, κοίταξε τους δολοφόνους του κατάματα και φωνάζοντας «Ζήτω η Ελλάδα», δέχθηκε τις δύο δολοφονικές σφαίρες στο στήθος του; Δεν μέτρησε αυτό το κορυφαίο μεγαλείο;
Θα σας πω λοιπόν μια ιστορία.
«Οι Άθλιοι» του Βίκτωρος Ουγκώ, έστω και ως τίτλος βιβλίου είναι γνωστοί στους περισσοτέρους. Ο Ενζολορά ήταν ο ηγέτης των φοιτητών της Παρισινής εξέγερσης, τον Ιούνιο του 1832. Φίλος και θαυμαστής των ηγετικών ικανοτήτων του Ενζολορά ήταν ο Γκρανταίρ. Ο Γκρανταίρ όμως ήταν συχνά μεθυσμένος.
Μάλιστα, ήταν μεθυσμένος και κοιμόταν σε μια καρέκλα στο αρχηγείο των φοιτητών, όταν αυτοί μάχονταν στα οδοφράγματα.
Οι φοιτητές ηττήθηκαν και ο Ενζολορά, που ήταν ο μόνος επιζών των φοιτητών, βρέθηκε χωρίς πυρομαχικά απέναντι σε πάνοπλους στρατιώτες. Με την πλάτη στον τοίχο, ο Ενζολορά, φώναξε «πυροβολήστε». Ο Γκρανταίρ, ξυπνώντας απ’ τον ύπνο του και αφού ήταν νηφάλιος, φώναξε «Ζήτω η Δημοκρατία». Στάθηκε δίπλα στον Ενζολορά, λέγοντας προς τους στρατιώτες: «Χτυπήστε μας και τους δύο»! Ξέσπασε η ομοβροντία απ’ τα όπλα των στρατιωτών και οι δύο φίλοι έφυγαν απ΄ τη ζωή…
Ο Βίκτωρ Ουγκώ, σχολιάζοντας τη διπλή δολοφονία, γράφει για τον Γκρανταίρ: «Η αίγλη και το μεγαλείο ενός αγώνα, στον οποίο δεν έλαβε μέρος, έλαμψε στο βλέμμα τού μεταμορφωμένου μέθυσου»…
Αυτή ήταν η ιστορία. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν κατανοητή.
Ο Κατσίφας δεν ήταν «διακινητής ναρκωτικών», δεν ήταν μέθυσος, δεν ήταν εγκληματίας, δεν ήταν ο Γκρανταίρ!
Ο Κατσίφας αγαπούσε την πατρίδα του, την Βόρειο Ήπειρο.

Ο Κατσίφας αγαπούσε την Ελλάδα και υπηρέτησε ως καταδρομέας στον Ελληνικό στρατό.
Ο Κατσίφας, στο προφίλ που διατηρούσε στο Facebookεξέπεμπε άδολο πατριωτισμό.
Ο Κατσίφας ήξερε ότι, η Ελλάδα δεν συνορεύει με το… Λουξεμβούργο και ότι οι Βορειοηπειρώτες δεν είναι αναγνωρισμένη Εθνική μειονότητα στην… Φινλανδία, αλλά στην Αλβανία.
Ήξερε λοιπόν ο Κατσίφας, που συχνά στις αναρτήσεις του επικαλούταν τον Κάλβο, πως θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία!
Ήξερε καλά λοιπόν ο Κατσίφας, το τραγούδι «Λευτεριά». Ήξερε τι έλεγαν οι στίχοι του Νίκου Καζαντζάκη στο τραγούδι αυτό, που μελοποίησε ο Νάσος Παναγιώτου και ερμήνευσε ο Αντώνης Καλογιάννης. Γι’ αυτό του άρεσε αυτό το τραγούδι! Ήξερε…
Ο Κατσίφας λοιπόν ήταν αξιοπρεπής ως Έλλην! Αυτό δεν κατάλαβαν τα… ρετάλια των εθνομηδενιστών που θέλησαν να τον συκοφαντήσουν, που θέλησαν να προβούν σε άτιμη «δολοφονία χαρακτήρος».
Κωνσταντίνε Κατσίφα, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία σου, ξέρεις ποιο είναι το πόρισμα των αλβανικών αρχών; Δεν υπάρχει πόρισμα!
Κωνσταντίνε Κατσίφα, θέλεις να πιστεύεις ότι η Ελληνική κυβέρνηση πιέζει τη γειτονική χώρα να δώσει απαντήσεις; Κι εγώ θέλω αυτό να πιστεύω. Πιστεύω λάθος;
Κωνσταντίνε Κατσίφα, σου αφιερώνω το βίντεο που δημιούργησα για τον ένα χρόνο της απουσίας σου. Είπα απουσία; Λάθος!
Είσαι ΕΔΩ και ΖΕΙΣ, Κωνσταντίνε!
Είσαι αυτό που άκουσα να φωνάζουν αυθορμήτως οι Έλληνες, στην κηδεία σου, στους Βουλιαράτες, στις 8 Νοεμβρίου 2018.
ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου