Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ανθρωπιστική βοήθεια από το ρωσικό στρατό σε συριακό χωριό



Ο ρωσικός στρατός παρέδωσε πάνω από 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας σε συριακό χωριό κοντά στα υψίπεδα του Γκολάν στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων που εκτελεί η Ρωσία στη Συρία.
Εκπρόσωποι του Κέντρου Συριακής Συμφιλίωσης του ρωσικού υπουργείου Άμυνας παρέδωσαν πάνω από 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στο χωριό Ελ Μπρέικα της Συριακής επαρχίας Αλ Κουνέιτρα που βρίσκεται κοντά στα υψίπεδα του Γκολάν, είπε ο εκπρόσωπος του κέντρου.

«Παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιήθηκε στο χωριό Ελ Μπρέικα με τη χορήγηση ατομικών φαγητών, το συνολικό βάρος των οποίων ήταν πάνω από 3,5 τόνους.  Μεταφέραμε αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, τσάι, συμπυκνωμένο γάλα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κέντρου Συριακής Συμφιλίωσης του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Ντένις Ασίμοφ.
Ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης Ντανιαρ Ουσμάν με τη σειρά του, δήλωσε ότι οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύ σημαντική για τον λαό.
«Το πιο σημαντικό: αισθανόμαστε ασφαλείς, υπάρχει συριακός στρατός και στρατιωτική αστυνομία από τη Ρωσία, οπότε δεν ανησυχούμε για τη ζωή μας», πρόσθεσε ο Ουσμάν.
Η Ρωσία εκτελεί ανθρωπιστικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα σε τακτική βάση και βοηθά τη Δαμασκό να εξασφαλίσει πέρασμα για την επιστροφή των Σύρων προσφύγων στην πατρίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου