Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Δωρεές για την οχύρωση της πατρίδας στον Έβρο


Συνεχίζονται με δωρεές οι εργασίες στον φράχτη
Με δωρεές από Ξανθιώτες απόστρατους αξιωματικούς συνεχίζονται οι εργασίες επέκτασης του φράχτη στον Έβρο
Το παράρτημα Ξάνθης Απόστρατων Αξιωματικών Ελλάδας (ΕΑΑΣ), ευχαρίστησε τους φορείς και οργανώσεις για την στήριξη τους στην καμπάνια βοήθειας ¨Βοηθάμε την πατρίδα¨ που άρχισε με σκοπό την στήριξη των εργασιών που γίνονται στον φράχτη στην συνοριακή περιοχή του Έβρου. Αναφέρεται πως βοήθεια στην καμπάνια διασφαλίστηκε τόσο από Έλληνες που ζούνε μέσα στο εσωτερικό, όσο και από άλλους της διασποράς που ζουν εκτός της χώρας.

Xάρη στα υλικά που αγοράστηκαν με την βοήθεια που συγκεντρώθηκε, συνεχίζονται αδιάκοπα οι εργασίες του 4ου ΣΣ για την επέκταση του φράχτη κατά μήκος των συνόρων. Στόχος είναι όλη η συνοριακή περιοχή να καταστεί αδιαπέραστη.
Πηγή: http://birlikgazetesi.org/toplanan-yardimlarla-cit-calismalari-devam-ediyor
6/5/2020
Με αφορμή το παραπάνω δημοσίευμα, αξίζει να συγχαρούμε την ΕΑΑΣ Ξάνθης για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, που αποδεικνύει πως υπάρχουν σύλλογοι που δεν είναι μόνο για βασιλόπιτες και ντιριντάχτα σε χορούς…
Το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται η Μπιρλίκ, είναι το εξής :
Ευχαριστήριο 2ο στην Ανταπόκριση της Τελικής Έκκλησης για Οικονομική Βοήθεια Υλικά Ενίσχυσης του Φράκτη στις Καστανιές και στον Έβρο -Β’ΦΑΣΗ)
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους και μεμονωμένα άτομα, μέλη και άλλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και Ομογενείς από το Εξωτερικό (Τορόντο Καναδά), που ανταποκρίθηκαν στην 2η έκκλησή μας (της 26/3/2020) και ενίσχυσαν οικονομικά με μετρητά ή κατάθεση σε Τραπ. λογαριασμούς, για την προμήθεια αναγκαίων προστατευτικών δομικών και άλλων στοιχείων για το ‘’φράκτη’’ στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ , αλλά και κατά μήκος του Έβρου- Β ́ΦΑΣΗ .
Η πρωτοβουλία ήταν και είναι επικουρική & συντονισμένη στο σχεδιασμό του Δ’Σ. Στρατού, είναι δε πέρα και πάνω από Πολιτικά Κόμματα και εκπηγάζει από την αυθόρμητη διάθεση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, πλην ελαχίστων που διαφωνούν για δικούς τους λόγους ή και σκοπιμότητες, να βοηθήσουν την Πατρίδα, προσφέροντας από το υστέρημα τους, για τη θωράκιση σε όλο το μήκος του Έβρου από την κατευθυνόμενη από την Τουρκία σε βάρος της Χώρας μας επιχείρηση: «Μαζικής – βίαιης και παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών», η οποία, χάρις τη σύμπνοια και τη συντονισμένη δράση όλων των υπεύθυνων φορέων ακόμη και των κατοίκων του Έβρου, απέτυχε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ παταγωδώς !!!!!
Οι ευγενικές προσφορές όλων, συνετέλεσαν ώστε να συγκεντρωθεί και στη Β’ Φάση ποσό που επέτρεψε την προμήθεια μέρους των υλικών τα οποία ήδη τοποθετήθηκαν στον Έβρο (ή συνεχίζουν να τοποθετούνται), από την αρμόδια Στρ. Υπηρεσία του Δ’Σ. Στρατού.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όσους ανταποκρίθηκαν μεμονωμένα και μας εμπιστεύτηκαν τη δική τους βοήθεια. Συγκεκριμένα τους κ. κ.:
Ανδρέου Ευστράτιο.·
Αντωνόπουλο Δημήτ·ριο.
Βαβάτση Δημήτριο.·
Βαχαβιώλο Κωνσταντίνο.·
Βλαχόπουλο Γεώργιο.·
Γαβριήλ Χρήστο.·
Γάντζο Πάτροκλο.·
Γεωργιάδη Ευστράτιο.·
Γεωργούδη Εμμανουήλ.·
Γιοβαννόπουλο Μιχαήλ.·
Γιοβαννόπουλο Παράσχο.·
Γκατζίνο Φώτιο.·
Γκέρατς Δημήτριο.·
Γουρνιεζάκη Ευαγγελία.·
Δημητρόπουλο Χαράλαμπο.·
Διαμαντόπουλο Άρη.·
Ελευθεριάδη Χαράλαμπο.·
Ζυγούρη Κωνσταντίνο (Τορόντο Καναδά).·
Ζωχιό Σπυρίδωνα.·
Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο.·
Καλαντζή Χρήστο.·
Καλτσάτο Αθανάσιο.·
Καναβάκη Νικόλαο.·
Κανελλόπουλο Αγησίλαο.·
Καπελούζο Αχιλλέα·
Κάπη Απόστολο.·
Καρακώστα Ιωάννη.·
Καρακατσάνη Γεώργιο.·
Καραμπιπέρη Θεοφάνη.·
Καρυοφυλλίδη Απόστολο.·
Κασαπίδη Αριστείδη.·
Κατσαφυλλούδη Αντώνιο.·
Κατσούρα Γεώργιο. (Τορόντο Καναδά).·
Κερεστετζή Μαργαρίτη.·
Κιλιργιώτη Απόστολο.·
Κίτσο Δημήτριο.·
Κόκκορη Σωτήριο.·
Κόσκερη Γρηγόριο.·
Κ·υριακίδου Ελένη.
Κυριακόπουλο Αθανάσιο.·
Λαδά Κωνσταντίνο.·
Λεονάρδο Σπυρίδωνα.·
Λιώλιο Αστέριο.·
Μαγουλά Λεωνίδα.·
Μαυρόπουλο Παναγιώτη.·
Μπαϊρακτάρη Στυλιανό.·
Μπαλτατζή Νικόλαο.·
Μπαφραλίδη Χαράλαμπο.·
Μπολέτη Γεώργιο.·
Νακόπουλο Γεώργιο. Επίτιμο Υ/ΓΕΕΘΑ·
Ναούμ Νικόλαο.·
Νινιό Παναγιώτη.·
Οικονόμου Ηλία.·
Παπαναστασίου Φίλιππο.·
Παραγιουδάκη Μανούσο, Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ.·
Πηλιαφά Κωνσταντίνο.·
Πολέντα Μανούσο·
Πομόνη Νικόλαο·
Ράδο Μιχαήλ.·
Ρούσσο Βενέδικτο – Γραφικές Τέχνες.·
Ρωμανίδη Θεόδωρο.·
Σταματάκη Χριστόδουλο.·
Σταματογιαννάκη Μιχαήλ.·
Στυλιανόπουλο Αθανάσιο, Επίτιμο Β’ Υ/ΓΕΣ·
Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξεως 1960.·
Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξεως 1968.·
Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξεως 1974·
Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης.·
Σύλλογο Ποντίων Χορευτών Ξάνθης ‘’ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ’’.·
Ταβουλάρη Ηλία.·
Τσιρκινίδη Παναγιώτη.·
Ψωμαδόπουλο Εμμανουήλ·
ΑΝΩΝΥΜΟΣ(18/3 έμβασμα).·
ΑΝΩΝΥΜΟΣ (30/3 έμβασμα)·
ΑΝΩΝΥΜΟΣ(2/4 .έμβασμα).·
ΑΝΩΝΥΜΟΣ (21/4.έμβασμα).·
ΑΝΩΝΥΜΟΣ (27/4.έμβασμα).·
Ευχαριστούμε επίσης όσους Φορείς, Ιδρύματα και Συνδέσμους/Συλλόγους και Επιχειρήσεις, από την Ξάνθη και άλλες Πόλεις, ανταποκρίθηκαν και κατέθεσαν ‘’απευθείας’’ τη βοήθειά τους, στους προμηθευτές, όπως τους υποδείχτηκε από τον αρμόδιο του Δ’Σ. Στρατού.
Ευχαριστούμε τέλος όλους τους Έλληνες, για τη σύμπνοια που επέδειξαν και τη διάθεση για προσφορά στον Εθνικό Αγώνα της Πατρίδας μας, όπως και τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, στην Ξάνθη και το Πανελλήνιο, που πρόβαλαν την έκκλησή μας.
Το παρόν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ (2ο), με τα στοιχεία όσων ανταποκρίθηκαν στην ΕΚΚΛΗΣΗ μας, αποστέλλεται στα ΜΜΕ για την ενημέρωση του κοινού, κοινοποιείται στο Δ’ Σ. Στρατού & την ΕΑΑΣ, ενώ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας :www.eaasxanthis.gr και το fb (ΕααΣ Ξάνθης), για λόγους διαφάνειας, όπου έχει αναρτηθεί και το 1ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ της 17 /3/ 20.
Η παρούσα προσπάθεια του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, ως προς τη συγκέντρωση χρημάτων από τις 2 εκκλήσεις που εκδόθηκαν, περατώθηκε με την 5 Μαΐου 2020 (στην παρούσα φάση).
Παρακαλούμε τυχόν άλλους που στο εξής επιθυμούν να συνδράμουν, οικονομικά την προμήθεια υλικών κατασκευής των έργων του Δ’Σ. Στρατού, που συνεχίζονται σε όλο το μήκος του Έβρου ποταμού, να απευθύνονται για συνεννόηση στα τηλέφωνα :6937100910 και 6937409943.
Η προσπάθεια των έργων στον ΕΒΡΟ συνεχίζεται. Το σύνθημα όλων μας ας είναι : ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!
το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου