Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Προεκλογική συγκέντρωση των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

 


Χθες 18 Μαϊου  συναντήθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Royal Olympic Hotel οι "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ". Το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου πραγματοποίησε μια πλήρως επιτυχημένη προεκλογική ομιλία και παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του. 


Μήνυμα νίκης έδωσε ο Πρόεδρος, ο οποίος συγκλόνισε με την ομιλία του, αλλά και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές έδωσαν ένα μήνυμα νίκης εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Ο κ. Εμφιετζόγλου έδωσε το σάλπισμα της αντεπίθεσης μέσα σε ένα "πολεμικό" κλίμα απέναντι στο σύστημα της κυβέρνησης και των ΜΜΕ. 



Τονίσθηκε έντονα πως το σύστημα βρίσκεται σε πανικό και αυτό φαίνεται με το γεγονός πως πλέον υπολογίζεται στις δημοσκοπήσεις. Είναι δεδομένη η ραγδαία άνοδος των "ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ" όπως δείχνουν οι μελέτες. 

Τον πρόεδρο των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ πλαισίωσαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Στέφανος Γούλας, Χριστίνα Τσάμη, Πέτρος Τσολιάς και Αικατερίνη Τσιαμπούλα. Ενώ τον εξαιρετικό συντονισμό της όλης εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Διευθυντής Περιφερειών κ. Ανδρέας Νικολόπουλος. 

Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου