Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΗ: “Να αγωνιστούμε όλοι για την Ελλάδα και τα παιδιά μας”

 *HΥποψήφια Ευρωβουλευτής των «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο skalistiri.news

Είναι μια νέα κοπέλα με διάθεση να προσφέρει στα κοινά και στο τόπο της. Είναι ένα άτομο που αγαπάει τη χώρα της, την ιστορία της και πιστεύει στην Ορθόδοξη πίστη, την οικογένεια, τις ηθικές αξίες και γενικότερα στην Ελλάδα που όπως τονίζει μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ευρώπη και να πάρει την θέση που της αρμόζει. Ο λόγος για την υποψήφια Ευρωβουλευτή του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου Χριστίνα Τσάμη.


«Αγαπητή Χριστίνα μίλησέ μας αρχικά για το πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με την πολιτική. Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να πάρεις αυτή την απόφαση;

Απ. «Στην απόφασή μου αυτή με ώθησε η βαθιά πίστη μου για την Ελλάδα και τα ιδανικά της, καθώς και η αγάπη μου για προσφορά στον συνάνθρωπο.

   Στην απόφασή μου αυτή, επίσης, συνετέλεσε η τιμητική πρόσκληση του προέδρου του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ», του κυρίου Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος είναι μία εμβληματική προσωπικότητα, ένας πραγματικά εθνικός ευεργέτης με βαθιά πίστη για την Ελλάδα και τα

ιδανικά του Έθνους μας, με έντονη κοινωνική δράση σε όλο τον κόσμο, και πλήθος φιλανθρωπιών, που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει λόγω της ταπεινότητάς του.

«Γιατί αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα με το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου;

Απ. «Γιατί είναι ένα κόμμα που με αντιπροσωπεύει απόλυτα, ένα κόμμα καθαρά πατριωτικό,  που υπηρετεί τις ελληνικές αξίες, την Πατρίδα, την Θρησκεία, και την Οικογένεια, τις ηθικές αξίες

και τις ιδέες του Έθνους μας. Επίσης είναι ένα καινούργιο κόμμα που θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής κατεύθυνσης, γιατί όλα τα κόμματα έχουν αποδείξει ότι δεν κρατούν τις προεκλογικές υποσχέσεις τους, και έχουν υποβαθμίσει τον ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη».

«Τι προσδοκούν οι «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;»

Απ. «Οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ έχουν ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και καινοτόμο πρόγραμμα για τα προβλήματα που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη, με βάση το οποίο επιβάλλεται η Ελλάδα να

έχει κυρίαρχη θέση στην Ευρώπη, υπηρετώντας τα συμφέροντα των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας ως Έλληνες, και να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια και την ευημερία μας.

«Είσαι ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας. Ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σου σε περίπτωση που εκλεγείς στο Ευρωκοινοβούλιο;

Απ. «Απώτερος σκοπός μου είναι να συνεισφέρω, με όποιον τρόπο μπορώ, ώστε η Ελλάδα να έχει μία υπολογίσιμη και αξιοσέβαστη θέση στην Ευρώπη, που συνεπάγεται μία Ελλάδα σεβαστή, με Έλληνες ευτυχισμένους, αισιόδοξους, δημιουργούς στην Πατρίδα.

«Μίλησε μας λίγο για την Χριστίνα. Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου. Τι κάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου;

Απ. «Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με την γυμναστική, καθώς ως γνωστόν, νους υγιής εν σώματι υγιεί. Επίσης, αυτό που με βοηθάει να χαλαρώνω από το στρες της καθημερινότητας είναι η μουσική.

«Ως άνθρωπος που έχω σπουδάσει ιστορία, θα σε ρωτήσω ποια είναι η αγαπημένη σου ιστορική περίοδος;»

Απ. «Η αγαπημένη μου ιστορική περίοδος είναι το 1828, όταν το ελληνικό κράτος ανεξαρτητοποιήθηκε μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς με κυβερνήτη τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον οποίο θεωρώ τον μεγαλύτερο πολιτικό ηγέτη στη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας. Παρόλο που διακυβέρνησε μικρό χρονικό διάστημα, ακόμη και σήμερα απολαμβάνουμε τα έργα τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά την θητεία του».

 «Το μήνυμα που θέλεις να περάσεις μέσα από αυτή την συνέντευξη ποιο θα ήταν;

Απ. «Προσκαλώ όλους τους Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα μας να στηρίξουν αυτή την μεγάληπροσπάθεια, και να στείλουν μήνυμα στο πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Να στηρίξουν με την ψήφο τους το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, και να μας δώσουν την δύναμη να κάνουμε μαζί την Ελλάδα περήφανη ξανά. Να αγωνιστούμε όλοι, για την Ελλάδα, και τα παιδιά μας!».

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτή μας την συνέντευξη

Εγώ σε ευχαριστώ και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σου!


ΠΗΓΗ: https://www.skalistiri.news/katerina-tsami-na-agonistoyme-oloi-gia-tin-ellada-kai-ta-paidia-mas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου