Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Χαρακόπουλος: «Ορδές μπαχαλάκηδων δρουν υπό την κάλυψη του υπ. Προστασίας του Πολίτη»


Για «σκανδαλώδη κάλυψη» από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, των «ορδών των μπαχαλάκηδων» κάνει λόγο σε ανακοίνωση  που εξέδωσε με αφορμή τα νέα επεισόδια στα Εξάρχεια, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών Μάξιμος Χαρακόπουλος, τονίζοντας πως «Δεν θα επιβληθούν ως καθημερινότητα οι «ολονυχτίες» βίας στο κέντρο της πρωτεύουσας»!
Όπως τονίζει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, » Πλήρως ανεξέλεγκτες οι ορδές των μπαχαλάκηδων, τελώντας ουσιαστικά υπό την σκανδαλώδη «κάλυψη» του υποτιθέμενου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζουν ατιμώρητοι την επαναστατική τους γυμναστική.

 Οι γνωστοί-άγνωστοι επιδιώκουν να επιβάλουν ως καθημερινότητα τις «ολονυχτίες» βίας στο κέντρο της πρωτεύουσας, την ώρα που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι τα όσα συμβαίνουν στο «Εξαρχιστάν» δεν συνιστούν πρόβλημα. Τους πληροφορούμε, όμως, ότι ούτε οι Έλληνες πολίτες ούτε εμείς αποδεχόμαστε την βία και την ασυδοσία ως δεδομένη συνθήκη.
Απαιτούμε η νομιμότητα να ισχύσει σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας, χωρίς εξαιρέσεις και άβατα. Αν δεν είναι ικανός ή πρόθυμος να το εξασφαλίσει ο αρμόδιος γι’ αυτό το καθήκον υπουργός, τότε είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει απ’ αυτήν τη θέση χωρίς καθυστέρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου