Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 



  Τις πρωινές ώρες της Κυριακής, άγνωστοι επετέθησαν στα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα από το κτίριο της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αλεξανδρουπόλεως και απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών.

  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις αν και δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα. Σύμφωνα με αξιωματικό της ασφάλειας προσέγγισαν το σημείο πεζοί και εκτόξευσαν πέτρες, τρεις εκ των οποίων έσπασαν τον υαλοπίνακα του ισογείου γραφείου της Πατριωτικής Ενώσεως, προκαλώντας υλικές ζημιές και στο εσωτερικό του.

  Με αυτοψία των στελεχών της Πατριωτικής Ενώσεως δεν φαίνεται να έχει αφαιρεθεί τίποτε από τον εξοπλισμό των γραφείων. Είναι η δεύτερη επίθεση σε γραφείο της Πατριωτικής Ενώσεως, αφού τον περασμένο Μάιο αριστεριστές είχαν σπάσει με λοστούς και βαριοπούλες τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη.

  Η Πατριωτική Ένωση εκφράζει οργή αλλά και έντονη ανησυχία για τις επιθέσεις που δέχεται. Καλεί το πολιτικό σύστημα να καταδικάσει τη βία εις βάρος της. Καλεί τέλος την κυβέρνηση και ειδικά τον αρμόδιο Υπουργό, να μεριμνήσει ώστε οι πραγματικοί εχθροί της δημοκρατίας να μην ενεργούν ανενόχλητοι κάτω από τη μύτη του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου