Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΚΚΕ και Παράνομη αφισσοκόληση


Tο ΚΚΕ για να πείσει και να υπάρχει ώστε να ταΐζει με χρυσά κουτάλια και να βολεύει με πληρωμένη αεργία τους «αγωνιστές» ελίτ μισθοφόρους του, συνδικαλιστές και όργανα σε όλο το Δημόσιο, στήνει ολόκληρα σκηνικά.

Για να προσελκύσει κόσμο για να ακούσει την 100 χρόνων κασέτα της κομμουνιστικής ιδεολογίας, στήνει 2 φορές τον χρόνο διήμερα ή τριήμερα Φεστιβάλ ( κάτι που μόνο προεκλογικά επιτρέπεται σε άλλα κόμματα) σε όλη τη χώρα, σε ανοιχτούς χώρους, πλατείες και κυρίως στρατόπεδα, που μάλιστα τα διεκδικεί ( όπως κατουρούν τα σκυλιά τον χώρο τους) για να δοθούν στο λαό ( τον δικό του λαό εννοείται, όλοι οι υπόλοιποι είναι φασίστες) και να μη δοθούν σε επιχειρηματίες ( που ως γνωστό είναι όργανα του Διαβόλου και ζητούν κέρδος, δηλαδή το αίμα του εργάτη).

Αλλά δεν αρκούν τα πανηγύρια, οι ομιλίες, οι συναυλίες, τα κοψίδια που υπόσχεται.

Δεν αρκούν οι διαφημίσεις στα ΜΜΕ, τα φυλλάδια στους δρόμους, οι αφίσες σε όλους τους τοίχους των Δημόσιων υπηρεσιών, των σχολείων, των νοσοκομείων κλπ. Το ΚΚΕ αναρτά αφίσες σε κάθε στήλο, κάθε κολόνα, κάθε στάση σε όλες τις πόλεις που στήνει το τσαντήρι του. Τις στήνει ψηλά, τις πιάνει με σύρματα και τις αφήνει μέχρι το επόμενο φεστιβάλ που θα τις αντικαταστήσει ή θα τοποθετήσει τις καινούργιες από πάνω.

Έτσι όλοι εμείς υποχρεωνόμαστε αναγκαστικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να τρώμε στη μάπα, την προπαγάνδα, τον συμβολισμό και την επιβολή του ΚΚΕ στην γειτονιά, στην πόλη, στην χώρα μας.

Πώς θα σας φαίνονταν αν έκαναν το ίδιο οι Ναζιστές;

Κι ενώ ο νόμος είναι σαφής και έγινε ακόμα πιο σαφής τον Αύγουστο του 2022 οι υπηρεσίες των Δήμων και της Περιφέρειας κωφεύουν.

Από 15/9 στείλαμε επιστολή διαμαρτυρίας σε όλους τους Δήμουςκαι την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι αφίσες είναι ακόμα στις νησίδες και κανένα πρόστιμο δεν μπήκε.

Τι προβλέπει ο νόμος για τις αφίσες:

Τις νέες αλλαγές για την αρμοδιότητα των Περιφερειών σχετικά με τις αφίσες, τις περιλαμβάνει ο νόμος 4954/2022 στο άρθρο 60. Μάλιστα, στην αρμοδιότητα των περιφερειών ανήκει η άμεση απομάκρυνση των παράνομων υπαίθριων διαφημίσεων, επιγραφών, αφισών και παρόμοιων κατασκευών.

Τους αφορούν δηλαδή οι παράνομες αφίσες τοποθετημένες στα εξής σημεία:

Επιφάνειες τεχνικών έργων

Διαχωριστικές νησίδες

Λωρίδες έκτακτης ανάγκης

Χώρους προσωρινής στάθμευσης

Τοίχους αντιστήριξης

Γέφυρες

Σήραγγες

Κατάστρωμα των οδών

Στύλους και υποσταθμούς εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας

Πινακίδες δημόσιας πληροφόρησης

Πινακίδες οδικής σήμανσης και φωτεινούς σηματοδότες οδικής κυκλοφορίας

Ύψος των Προστίμων

Τα πρόστιμα για την παράνομη αφισοκόλληση ξεκινάνε από 1.500 ευρώ και φτάνουν έως τα 30.000 ευρώ, ανάλογα με το βαθμό διακινδύνευσης της ασφάλειας. Επιπλέον, οι δαπάνες αφαίρεσης, αποκαταστάσεως του χώρου και κάθε άλλη συναφής με την αφαίρεση δαπάνη, επιβαρύνουν τους υπαίτιους.

Σαφές; Σαφέστατο.

Δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε;

Μήνυση για παράβαση καθήκοντος εις βάρος του ελληνικού δημοσίου συμφέροντος, υπερ ιδιωτικών συμφερόντων;

Πρέπει να απευθυνθούμε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για να μας καταδικάσουν που διακινούμε σύμβολα φασιστικών, ολοκληρωτικών καθεστώτων;

Να περιμένουμε τους τουρίστες πρώην Σοβιετικών χωρών να κατεβάσουν τα συμβολα και την προπαγάνδα τους;

Δείτε σε πόσες πόλεις απλώνουν τις αράδες τους. Για να μας πουν τί;

Αυτό που λένε 100 χρόνια κι εχει καταδικαστεί απο το σύνολο του Δυτικού κόσμου.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

https://www.facebook.com/groups/1877443592271037/user/100009781392973/

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου