Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Πατριωτικής Ένωσης στην Καλαμαριά

 Με επιτυχία φαίνεται να  ολοκληρώθηκε στην Καλαμαριά, 7 Δεκεμβρίου, εκδήλωση προς τιμή του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου προέδρου της Πατριωτικής Ενώσεως.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό συγκρότημα το οποίο έπαιξε παραδοσιακά τραγούδια από την Καππαδοκία, τόπο καταγωγής του Προέδρου.

Στην συνέχεια ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου βράβευσε τον Νίκο Ντακόλα ο οποίος βρήκε πενήντα χιλιάδες ευρώ στον δρόμο και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Επιπλέον προσπαθώντας να σημαντικό ρόλο της πολύτεκνης οικογένειας στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης βράβευσε την  Δέσποινα Χατζηβασιλείου, μητέρα οκτώ παιδιών.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη ο οποίος καλωσόρισε τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου στον προσφυγικό Δήμο της Θεσσαλονίκης ενώ υπήρξε και ανταλλαγή δώρων μεταξύ των δύο ανδρών.

Στην κεντρική ομιλία του, ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης εκτός από την επίσημη παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του κόμματος αναφέρθηκε στην επικαιρότητα και συγκεκριμένα στην έγκριση από το πρωτοδικείο Φλώρινας της ίδρυσης Κέντρου «Μακεδονικής» Γλώσσας.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα πρέπει να σημειώσουμε πως υπήρξε παρέμβαση και των δύο νομικών και υποψηφίων με την Πατριωτική Ένωση στην Ημαθία, Κώστας Γιοβανόπουλου και Ξενοκράτη Σακλά, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην τριτανακοπή που κατέθεσαν στο πρωτοδικείο Φλώρινας κατά της έγκρισης λειτουργίας του συγκεκριμένου κέντρου το οποίο προσβάλει την ελληνική εθνική συνείδηση των Ελλήνων.

Τέλος να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου παρενέβη τηλεφωνικώς ο π. Μάξιμος Μόσχος από την Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους. Μέσα από τον τηλεφωνικό χαιρετισμό του δήλωσε την πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του. Αφού γνωρίζει το έργο που έχει προσφέρει ο τελευταίος σε Ελλάδα, ορθοδοξία και ομογένεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου