Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Περιοδεία του Προδρόμου Εμφιετζόγλου σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Προέδρου της Πατριωτικής Ενώσεως στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Εμφιετζόγλου έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπόλεως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Το πρωί της Παρασκευής είχε συνάντηση με τους υποψηφίους βουλευτές, στελέχη και φίλους του κόμματος στην Κομοτηνή

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας εγκαινίασε το νέο γραφείο του κόμματος στη Δράμα. Αμέσως μετά απευθύνθηκε στο λαό της Δράμας με ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο της πόλεως, παραθέτοντας τις προγραμματικές θέσεις της Πατριωτικής Ενώσεως.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου μετέβη στην Ξάνθη όπου μίλησε σε φίλους και μέλη του κόμματος σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο της Ξάνθης. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος στην Καβάλα αφού ήδη είχε συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο.

Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην πόλη των Σερρών, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο. Μάλιστα, ο κ. Θεολόγος δώρισε στον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως ένα διακοσμητικό πιάτο με προσωπογραφία του Αρχιστρατήγου Εμμανουήλ Παππά. Εν συνεχεία, ο κ. Εμφιετζόγλου μετέβη σε ξενοδοχείο της πόλεως και μίλησε στους Σερραίους, αναλύοντας τις θέσεις της Πατριωτικής Ενώσεως, με έμφαση στο πρόγραμμα του κόμματος για την αντιμετώπιση της εγκατάλειψης που βιώνουν οι παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδος.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου