Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Κωνσταντίνου Γρηγορόπουλου σχετικά με το ψήφισμα της κυπριακής Βουλής για τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή

 

Με αφορμή το πρόσφατο ψήφισμα της ολομέλειας της κυπριακής Βουλής σχετικά με τον Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η ΠΑΤΡΙΔΑ εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της στο πρόσφατο ψήφισμα της ολομέλειας της Κυπριακής Βουλής, με το οποίο ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής χαρακτηρίζεται «ανάξιος κάθε είδους τιμής από την πατρίδα» και δηλώνει ότι ήρωες-αγωνιστές, όπως ο Στρατηγός Γρίβας Διγενής, που πολέμησαν με αυταπάρνηση, φρόνημα, εντιμότητα και συνέπεια, έχουν αφήσει μια ιερή παρακαταθήκη «Ή ταν ή επί τας».
Οι ήρωες δεν αποδομούνται, ούτε λησμονούνται όσο διατηρούμε άσβεστη τη φλόγα της μνήμης και της προσφοράς τους προς την πατρίδα.
Δεν ξεχνούμε τα λόγια του Στρατηγού που θα μας συντροφεύουν πάντα, «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις εχθρούς. Τους Βρετανούς, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος μου πονοκέφαλος, ήτο οι κομμουνιστές.»
Δόξα και Τιμή στον Αθάνατο Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου