Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 
ΑΚ129/2022                                                                                                11.12.2022


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ


ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Παρακολουθούμε με προσοχή το κλιμακούμενο σκοτεινό παρασκήνιο του Κυπριακού και εντοπίζουμε ότι προετοιμάζεται να εκδηλωθεί το επαναλαμβανόμενο μοτίβο αποδόμησης των κυριαρχικών Δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας Βρετανικής επινόησης το οποίο ακολουθείται από το 1977 μέσω  ΓΥΡΩΝ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΩΜΙΛΙΩΝ.

Το μοτίβο αυτό λειτουργεί ως ακολούθως:

Η Βρετανική Διπλωματία τροφοδοτεί με ιδέες πρόθυμους κράχτες προώθησής της πολιτικής της και οι οποίοι τις προβάλλουν στην Κυπριακή Κοινωνία με διπλό στόχο. Να σφυγμομετρηθούν  αρχικά αντιδράσεις και στη συνέχεια, με την συστηματική επανάληψη τους να καταπολεμηθούν και να ξεπεραστούν οι αντιδράσεις που εκδηλώνονται.

Εσωτερικά, πράγματι διατυπώνονται αντιδράσεις στις οποίες αφήνεται χρόνος  να καταλαγιάσουν  και στη συνέχεια κλιμακώνεται η μεταμόρφωσή των «ιδεών»  σε βάση και θετικό κλίμα για επανέναρξη νέου γύρου παράνομων Δικοινοτικών Συνομιλιών.

Ξεκινά νέος γύρος συνομιλιών και οι «ιδέες» μετατρέπονται σε «σύγκλιση», ή αποδοχή νέας υποχώρησης μας στο Κυπριακό και νέο ροκάνισμα Κρατικής κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αφού εξασφαλισθεί η υποχώρηση που είχε κατά νου η Βρετανική Διπλωματία οι συνομιλίες καταλήγουν σε τεχνητό «αδιέξοδο»  και διακόπτονται για να προετοιμασθεί η επόμενη «ιδέα» για νέα υποχώρηση και ούτω καθεξής.

Τα μοτίβα αυτά επανελήφθησαν μεθοδικά από το 1977 και έχουν  μέσα από τέτοιους κύκλους συνομιλιών γίνει παράλογες και παράνομες υποχωρήσεις και έχουν δημιουργηθεί οι τις συνθήκες νομιμοποίησης  των κατοχικών δεδομένων, δηλαδή η δημιουργία ξεχωριστού Τουρκικού Κράτους στα κατεχόμενα εδάφη μας.

Το μοτίβο συνεχίζεται και μέσα από το σημερινό σκοτεινό παρασκήνιο και ερήμην του Κυπριακού Λαού ετοιμάζεται πυρετωδώς η νέα επίθεση στα κυριαρχικά Δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτή τη φορά στόχος είναι η ΑΟΖ, ο φυσικός πλούτος, της Κύπρου, ΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.  

Προετοιμάζεται, εδώ και καιρό, το έδαφος του νέου ξεπουλήματος υπέρ της κατοχής,  με κράχτες τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ  που προωθούν τον Βρετανικό  διχοτομικό σχεδιασμό της Κύπρου,  προτείνοντας την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων και την διαχείρισή τους, ως κίνητρο προς την Τουρκία και καταλύτη διευκόλυνσης των συνομιλιών για  λύση του Κυπριακού με ΔΔΟ, στη βάση των Τουρκο Βρετανικών προδιαγραφών.

Μάλιστα φαίνεται ότι οι Βρετανοί έχουν  μεριμνήσει ώστε και η διαδοχή στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να δώσει συνέχεια στην πολιτική τους αυτή, με «εκλέξιμους» υποψηφίους «πιστούς» και «πειθαρχημένους» κράχτες υπερ της ΤουρκοΒρετανικής  λύσης η οποία ακούει στο όνομα Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.  

Καλούμε τον Κυπριακό Λαό να το σημειώσει και να λάβει σοβαρά υπόψη αυτό το δεδομένο, τώρα που προβληματίζεται τί θα ψηφίσει τον ερχόμενο Φεβράρη.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου