Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Επικεφαλής μπάρμπεκιου στα Διαβατά: Δεν είναι και τόσο εξαθλιωμένοι, έχουν iPhone, πετάνε φαγητά που τους δίνουν


«Υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι – Θα είμαστε σε απόσταση ασ«Υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι – Θα είμαστε σε απόσταση ασφαλείας»
φαλείας»
Κατά των ανθρώπων που φιλοξενούνται στις δομές φιλοξενίας στα Διαβατά τάχθηκε ο επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες», Δημήτρης Ζιαμπάσης, μιλώντας για άτομα που δεν βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, με αφορμή το μπάρμπεκιου που θα γίνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρουχαλάκια, με iPhone, με WiFi, δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσουν…» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Δεν πνίγονται, οι διακινητές τρυπάνε τις βάρκες όταν βλέπουν το λιμενικό. Ήρθαν από το Μαρόκο, το Πακιστάν και κάνουν εμπόριο στις πιάτσες» λέει και προσθέτει: «Δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους, σταματήστε με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό. Να πάνε οι ΜΚΟ εκεί να τους βοηθήσουν. Υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι. Να γίνουν τοπικά δημοψηφίσματα, στις τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν hotspot».
«Θα είμαστε σε απόσταση ασφαλείας, δεν θέλουμε τόσο να προκαλέσουμε, όσο θέλουν κάποιοι» είπε όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πώς θα νιώθει όταν θα τρώει σουβλάκια μπροστά σε ανθρώπους που πεινάνε.
«Όπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και στο μέλλον βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;» ανέφερε ο κ. Ζιαμπάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου