Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. Άρωμα Συρίας….στο Καζακστάν. Η Τουρκία πίσω από τα γεγονότα;

                                           ο εικονιζόμενος

Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. Άρωμα Συρίας στο Καζακστάν. Η Τουρκία πίσω από τα γεγονότα;


κατά τη σύλληψη

O εγκέφαλος της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας με την κωδική ονομασία Dikiy συνελήφθη στο Καζακστάν



Ο Arman Dzhumageldiev συνελήφθη στο Καζακστάν, αναφέρει το Sputnik Καζακστάν, επικαλούμενο το κύριο αρχηγείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Οι αρχές της δημοκρατίας υποψιάστηκαν ότι ο άνδρας, ο οποίος επέστρεψε στο Καζακστάν από την Τουρκία στις αρχές Ιανουαρίου, ήταν επικεφαλής των πογκρόμ και των επιθέσεων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.


Ο Arman Dzhumageldiev με την κωδική ονομασία Dikiy ( “Άγριος”), ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος, ύποπτος για οργάνωση ταραχών στο Αλμάτι.
Ο Dikiy είναι επίσης διασημότητα του Instragram με 44 χιλιάδες followers. Kατασχέθηκαν οπλισμός ένα όχημα και ταξιδιωτικά έγγραφα. Μαζί του συνελήφθηκαν κι άλλα 5 πρωτοκλασάτα μέλη της οργάνωσης. Θεωρείται ότι είναι ένας από τους διοργανωτές των επεισοδίων.Σχετικές ανακοινώσεις έκανε το Υπουργείο Εσωτερικών.

dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου