Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Στην εξάρθρωση σπείρας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνοντας 138 άτομα



Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 138 ατόμων, ενώ άλλοι 50 αναζητούνται στο πλαίσιο εξάρθρωσης σπείρα που διέπραττε ληστείες και διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα.
Στη σύλληψη 138 ατόμων έχει ήδη προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης οργάνωση που δρούσε το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Στη σπείρα εμπλέκονται πάνω από 210 άτομα, μετέδωσε το ΑΜΠΕ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
Όπως σημειώνεται, από τα 138 άτομα που συνελήφθησαν, 45 συμμετείχαν στην κατάληψη κτιρίου στην οδό Αραχώβης στα Εξάρχεια και οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή.
Οι υπόλοιποι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστείες σε βάρος πολιτών, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.
Η αστυνομία αναζητά άλλα 50 άτομα που εμπλέκονται στην σπείρα.
«Με την εξάρθρωση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ληστείες, κυρίως σε βάρος πολιτών στη μέση του δρόμου, κλοπές και διακινούσε ναρκωτικά, καταφέραμε ένα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα και κάνουμε ασφαλέστερη την καθημερινότητα του πολίτη. Κάτι, που αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους μας», δήλωσαν αστυνομικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου