Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Παππά για τον… πήχη στις ευρωεκλογές



Το πρωί της Τρίτης, ο κ. Γεωργιάδης έθεσε στις 3,5 μονάδες τον πήχη της διαφοράς μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές.


Διαδικτυακός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Παππά, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. για τον… πήχη στις ευρωπαϊκές εκλογές.
Σε παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7», ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε στις 3,5 ποσοστιαίες μονάδες τον πήχη της διαφοράς μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις ευρωεκλογές του 2014, ο κ. Τσίπρας είπε 25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 26% και ο πήχης είναι αυτός που έβαλε ο κ. Τσίπρας: ο,τιδήποτε πάνω από 26% με 3,5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κόμμα. Στις εθνικές εκλογές η διαφορά ήταν διπλάσια από τις ευρωεκλογές, έτσι θα γίνει και τώρα» επεσήμανε, χαρακτηριστικά.
Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ο οποίος υποστήριξε με νόημα ότι τα περί «συντριβής» του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουν την τύχη της «αριστερής παρένθησης».
«Όλοι ακούσαμε τι είπατε Άδωνι Γεωργιάδη. Μπορείτε αν θέλετε να ανακαλέσετε. Τα περί "συντριβής", θα έχουν την τύχη της "αριστερής παρένθεσης"» δήλωσε στο Twitter.
​«Κύριε Νίκο Παππά σας παρακαλώ μην διαστρεβλώνετε τις συνεντεύξεις μου. Ποτέ δεν προέβλεψα 3,5% διαφορά μεταξύ μας, θα σας συντρίψουμε. Ως προς τον πήχη όμως θα κριθούμε με τα ίδια μέτρα. Τα υπόλοιπα 27 Μαΐου το πρωί» απάντησε στο ίδιο μέσο, ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου