Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Ιστορικά βίντεο από το αρχείο του Αλβανικού Κράτους για τις σχέσεις ΚΚΑ-ΚΚΕ!


Αγαπητοί φίλοι, σας παρουσιάζουμε δύο σπάνια βίντεο από το αρχείο του αλβανικού κράτους τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα την στενή συνεργασία των κομμουνιστών της Ελλάδας με το ποιο άγριο κομμουνιστικό καθεστώς που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, αυτό του Ενβέρ Χότζα.
Το πρώτο βίντεο είναι στα γαλλικά, από το αρχείο αλβανικού κράτους  και έχει τίτλο:
"Επαναπατρισμός των Ελλήνων στρατιωτών που φιλοξενήθηκαν στην Αλβανία.
Περιγραφή: Η περιοχή που στεγάστηκαν οι Έλληνες στρατιώτες κατά τα έτη 1947-1949. Το πρωί έκαναν γυμναστική. Το στρατόπεδο τους είχε νοσηλευτές και γιατρό. Κατά την συνεδρίαση ένας σύντροφος κάνει την ημερήσια αναφορά για τα τρέχοντα γεγονότα. Οι στρατιωτικοί διαβάζουν εφημερίδες. Κάθε μέρα έρχεται το ταχυδρομείο που φέρνει επιστολές από τις οικογένειες τους και τους συγγενείς. Ο μάγειρας ειδοποιεί πως το γεύμα είναι έτοιμο. Το απόγευμα παίζουν ποδόσφαιρο ενάντια σε μια αλβανική ομάδα. Στο στρατόπεδο έχουν και την δική τους ορχήστρα. Το βράδυ εκείνοι διοργανώνουν χορούς. Εκεί παρευρίσκεται και μια αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης που έχει έρθει για την διαδικασία του επαναπατρισμού. Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής εκφράζει την ευχαρίστηση του για την υποδοχή.
Έτος 1956,
Διάρκεια 8 λεπτά. "
Εκείνη την χρονιά στην ουσία ομαλοποιήθηκαν και οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών της Ελλάδας και της Αλβανίας.
 
.....................
Το δεύτερο βίντεο είναι αφηρημένο στο Α' Συνέδριο του ΚΚΑ.
Το συνέδριο χαιρετούν εκπρόσωποι κομμουνιστικών κομμάτων άλλων χωρών του ανατολικού μπλόκ μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Βασίλης Μπαρτζιώτας τον οποίο ένθερμα υποδέχονται οι σύνεδροι και τον χαιρετούν φωνάζοντας "Ζαχαριάδης-Ζαχαριάδης". Ο Βασίλης Μπαρτζιώτας απευθύνει αδερφικό χαιρετισμό έχοντας στο βάθος τον Ε Χότζα.
Έτος 1948
 

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω και τον Μανώλη Γλέζο  ο οποίος βρέθηκε στην κηδεία του Ε Χότζα και τιμά τον δικτάτορα κατά την κηδεία του ως μόνος εκπρόσωπος από το δυτικό κόσμο δηλαδή από μια χώρα που δεν άνηκε στο Ανατολικό μπλόκ.  
 


...........


  Απολαύστε τους συντρόφους και σκεφτείτε πως ομοϊδεάτες και απόγονοι τους  κυβέρνησαν, αδέρφια, τα τελευταία 5 χρόνια.  Πούλησαν τα πάντα, έκαναν ζημιές που χρειάζονται χρόνια να διορθωθούν και συνεχίζουν με αυθάδεια να σας κοροϊδεύουν. Άνθρωποι με ψεύτικες αρχές και ιδανικά, χωρίς Θεό που κατάντησαν την Αλβανία μια πελώρια φυλακή και φρενοκομείο τα αποτελέσματα των οποίων φαίνονται ξεκάθαρα σε όλα τα επίπεδα έως σήμερα και που ο καθένας από μας γνωρίζει καλά. Αυτό θέλουν να κάνουν και με την Ελλάδα να την καταντήσουν μια  Κομμουνιστική Αλβανία, ένα αποτυχημένο πείραμα που κατέστρεψε αμέτρητες ζωές. 
Αντισταθείτε στην τρέλα του κομμουνισμού. 
Ετοίμασε Μ.Θ για το Πελασγός Κορυτσάς. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου