Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Στην ταινία “The Hunt” ελίτ αριστεροί σκοτώνουν “deplorables” για «σπορ»Στην ταινία The Hunt (Το κυνήγι) που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, μια ομάδα αριστερών «ελίτ» που κυνηγούν deplorables (μια λέξη που σημαίνει «αξιοθρήνητοι» και με αυτήν χαρακτήρισε υποτιμητικά η Hilary Clinton τους οπαδούς του Trump. Κάτι σαν "λαουτζίκος" με συντηρητικές απόψεις). 


Διαβάζουμε από το αριστερό Hollywood Reporter:

"Μήπως κάποιος είδε τι έκανε ο ratfucker αρχηγός μας;" ένας χαρακτήρας ρωτά νωρίς στο σενάριο για το The Hunt, ένα θρίλερ της Universal Pictures που έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου. Ένας άλλος απαντάει: "Τουλάχιστον το The Hunt έρχεται. Τίποτα καλύτερο από το να βγαίνεις στο Manor και να σκοτώνεις μια δωδεκάδα deplorables(στην ταινία το κυνήγι διεξάγεται σε μια μεγάλη έκταση που ονομάζεται ‘Manor House’. Manor σημαίνει έπαυλη, αρχοντικό).

Μετά τα mass shootings (σφαγές) μέσα σε λίγες ημέρες το ένα από το άλλο που συγκλόνισαν και τραυμάτισαν το έθνος, η Universalεπαναξιολογεί τη στρατηγική της για τη σίγουρα αμφιλεγόμενη σάτιρα. Η βίαιη ταινία με τίτλο R από τον παραγωγό της εταιρίας Blumhouse Productions, Jason Blum, ακολουθεί μια δωδεκάδα τύπων MAGA οι οποίοι ξυπνούν σε μια εκκαθάριση και συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει θηράματα για σπορ από ελίτliberals.

Το σενάριο για το The Hunt χαρακτηρίζει red-state χαρακτήρες(πολιτείες που είναι  «συντηρητικές» και ψηφίζουν ρεπουμπλικάνους) που φορούν καπέλα φορτηγατζήδων και καουμπόικα πουκάμισα, με έναν να καυχιέται ότι έχει στην κατοχή του επτά όπλα επειδή είναι συνταγματικό του δικαίωμα. Οι blue-state χαρακτήρες (πολιτείες που «προοδευτικές» και ψηφίζουν δημοκρατικούς) - κάποιοι εξίσου έμπειροι με τα πυροβόλα όπλα - εξηγούν ότι έχουν επιλέξει τους στόχους τους επειδή εξέφρασαν θέσεις κατά των εκτρώσεων ή χρησιμοποίησαν τη λέξη “N…” στοTwitter. «Ο πόλεμος είναι πόλεμος», λέει ένας χαρακτήρας και μετά χώνει ένα τακούνι από σίδερο στο μάτι ενός hillbilly.

Παρακάτω το τρέιλερ (περιέχει βίαιες σκηνές), που το κάνει να μοιάζει με spin-off από τη σειρά ταινιών The Purge (και αυτό τηςBlumhouse).


ΚΟ / από εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου