Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΝΙΚΗ: ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΙΚΗ




Δυναμικό «παρών» έδωσε η ΝΙΚΗ στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 11/2 στην πλατεία Συντάγματος, ενἀντια στο επαπειλούμενο νομοσχέδιο για τον «γάμο» και τις υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους.

Σε μία κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, παρά την απειλή της βροχής και τους εκφοβισμούς αντισυγκέντρωσης των ΛΟΑΤΚΙ, περισσότεροι από εικοσιπέντε χιλιάδες Έλληνες πολίτες κάθε ηλικίας διατράνωσαν την προσήλωσή τους στις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας και της μητρότητας που, σύμφωνα με το Σύνταγμα, θεμελιώνουν την συντήρηση και προαγωγή του Έθνους.

Με χείμαρρο επιχειρημάτων μέσα από την πίστη, την παράδοση, τη νομοθεσία αλλά και την επιστήμη, οι προσκεκλημένοι ομιλητές κατέθεσαν ομολογία πίστεως στις αξίες της Ρωμιοσύνης, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στο αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα. Ταυτόχρονα, στηλίτευσαν την αντισυνταγματική, ανήθικη και φαρισαϊκή προσπάθεια, εκ μέρους της κυβέρνησης και των λόμπι δικαιωματισμού, να επιβληθεί το αφύσικο ως φυσικό και να θεσμοθετηθεί η εκτροπή. Η ανατροπή και αποϊεροποίηση του θεσμού της οικογένειας δεν διχάζει μόνο τον ελληνικό λαό, αλλά και δημιουργεί δεδομένα καταστροφικά για τις μελλοντικές γενεές.

Σε μία συγκινητική ομιλία, ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, που ήταν ο μόνος πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος που επισφράγισε με την παρουσία του την υποστήριξη της εκδήλωσης, δεσμεύτηκε ότι η ΝΙΚΗ δεν θα μείνει απλώς στην καταψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή, αλλά θα εγείρει ένσταση αντισυνταγματικότητας και θα αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσον, από τα δικαστήρια ως το «άγιο πεζοδρόμιο», ώστε η ΝΙΚΗ να επιτύχει την τελική κατάρριψη του επιχειρούμενου νομοθετήματος.

Το συλλαλητήριο πλαισιώθηκε από χιλιάδες ένθερμους φίλους, μέλη, πολιτευτές, στελέχη και βουλευτές της ΝΙΚΗΣ, και με τη δυναμική παρουσία της Νεολαίας ΝΙΚΗΣ, η οποία έδινε τον παλμό σε όλη την εκδήλωση.

Η διοργανώτρια Εστία Πατερικών Μελετών, με την υποστήριξη της Ενωμένης Ρωμηοσύνης και πλειάδας χριστιανικών σωματείων, συλλόγων και προσωπικοτήτων, ανέγνωσε τις επίσημες ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου και της Διπλής Ιεράς Συνάξεως του Αγίου Όρους, της ΙΜ Ζωοδόχου Πηγής Λογγοβάρδας, αλλά και έδωσε βήμα σε χαιρετισμούς από το «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά», τον Νίκο Αναδιώτη εκ μέρους των ορθοδόξων φιλανθρωπικών συλλόγων «Άγιος Αλέξιος ο άνθρωπος του Θεού» και «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», την Ελένη Μπαϊραμίδη από την ορθόδοξη αδελφότητα του «Σταυρού» και τον σύλλογο «Άγιο Σάββα», τον Άγγελο Πιλάτη εκ μέρους του ΙΝΚΑ, την Δέσποινα Πολατσίδου εκ μέρους της "Παρακαταθήκης", τον εκδότη Διονύση Μακρή εκ μέρους του συλλόγου «Αγία Εμμέλεια», τον καθηγητή Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη από την Κύπρο και αρκετούς ακόμη. Οι κεντρικές ομιλίες των Δήμου Θανάσουλα, εκπροσώπου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης και του Αρχιμανδρίτου Αθανασίου Αναστασίου, Προηγουμένου Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου, έδωσαν το στίγμα της εκδήλωσης και οδήγησαν στο ψήφισμα της εκδήλωσης που ανέγνωσε ο π. Βασίλειος Κοκολάκης της Εστίας Πατερικών Μελετών. Για περισσότερες από πέντε ώρες, ακούραστος ο ελληνικός λαός επισφράγισε το πέρας της ειρηνικής εκδήλωσης όπως εξάλλου την είχε ξεκινήσει, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και το «Τη Υπερμάχω».

Η ΝΙΚΗ συνεχίζει τον αγώνα για την προάσπιση της παραδοσιακής οικογένειας και το δικαίωμα των παιδιών να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου