Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ" : ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ" ΙΩΑΝΝΙΝΑ





Την παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψαν οι "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ" στα Ιωάννινα Κυριακή 4-01-2024. Τοπικά στελέχη και φίλοι του κόμματος βρέθηκαν στις 12:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο "Olympic".




Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής Περιφερειών κ. Ανδρέας Νικολόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της ομιλίας του έδωσε τις ευχές του στα μέλη φέρνοντας από την Αθήνα το δώρο του Προέδρου για τον τυχερό. Το συμβολικό δώρο που διάλεξε ο πρόεδρος ήταν ένα Λεύκωμα της Αγίας Σοφίας. Ο κ. Νικολόπουλος έπειτα κατόρθωσε να επικοινωνήσει διαδικτυακά με τον Δρ. Εμφιετζόγλου ο οποίος έδωσε τις θερμές ευχές του στους φίλους και αγωνιστές.





Την διοργάνωση ανέλαβε ο υπεύθυνος Περιφέρειας Ηπείρου του κόμματος κ. Γεώργιος Γοργόλης ο οποίος με την σειρά του μίλησε στους παρευρισκόμενους έδωσε τις ευχές του για υγεία, ευημερία στους φίλους και στις οικογένειές τους.  Παρών και συνδιοργανωτής ήταν ο Γεώργιος Γούσιος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων. Όλοι μαζί έδωσαν μια ευχή και υπόσχεση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια συμμετοχή στις Ευρωεοκλογές με καλύτερα ακόμη αποτελέσματα. 









Ακολούθησε συζήτηση των στελεχών και φίλων με τον κ. Νικολόπουλο όχι μόνο για τις ευρωεκλογές αλλά και για τις επόμενες δράσεις του κόμματος που όπως δήλωσαν θα είναι πολλές και σπουδαίες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου