Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Αποκαλύπτουμε τι είναι η οργάνωση »Νέα Ακρόπολη». (συνέχεια..)

Πρωινή αναφορά (στρατιωτικού τύπου) καί χαιρετισμός των σημαιών της Νεάς Ακρόπολης και της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια δράσης των Ζωντανών Δυνάμεων (Ζ.Δ.)


Ορκωμοσία Πελεκυφόρων από τον J.A.Livraga.
Το σύμβολο της Νέας Ακρόπολης στις ιστοσελίδες της, παρόμοιο με το Εβραικό Aleph.
Κοιτώντας το σύμβολο της Νέας Ακρόπολης στίς ιστοσελίδες της, βλέπουμε ότι είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που καί τα δύο γράμματα, το Ν καί το Α, να μοιάζουν ίδια. Άρα γιά κάποιο λόγο ιδιαίτερο επελέγη το συγκεκριμένο μοτίβο. Είναι φανερό ότι οι σχεδιαστές του συμβόλου, προτίμησαν να αλλοιώσουν τα Ν καί Α, σε τέτοιο σημείο που δυσκολα αναγνωρίζονται (ειδικα το Ν). Απλά θέλησαν να εστιάζει το μάτι σε μία κοινή φόρμα. Έχοντας υπ’ όψιν μας τις θεωρητικές – αποκρυφιστικές απόψεις της οργάνωσης, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι δέν επιλέγουν τυχαία τα σύμβολα τους.
Μία περίεργη σύμπτωση; είναι ότι αυτή η μορφή είναι σχεδόν ίδια με το πρώτο Εβραικό γράμμα Aleph (το αντίστοιχο του δικού μας Άλφα).


Το Aleph στον εβραϊκό μυστικισμό αντιπροσωπεύει την ενότητα του Θεού. Έχει ιδιάιτερη συμβολική σημασία καί χρησιμοποιείται από τους καμπαλιστές σαν μαγικό σύμβολο.

Δείτε εδώ το πλήρες Εβραικό Αλφάβητο, γιά να διαπιστώσετε ότι μόνο το Aleph (Άλφα) είναι σχεδόν ίδιο. Τα υπόλοιπα γράμματα έχουν εντελώς διαφορετικές μορφές.
Ας δούμε και τι γράφει ο πρώην Διευθυντής της Νέας Ακρόπολης ΘεσσαλονικήςΓιάννης Γαραντζωτής (έχει γράψει το βιβλίο : Το Ξεσκέπασμα της Απάτης) :
* Τα σχόλια ελήφθησαν από :
» » Ήταν το 1983 τον Δεκέμβριο, όταν έγινα μέλος στο παρακλάδι της Θεοσοφικής Εταιρείας, τη Νέα Ακρόπολη.
Από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος εργάστηκα με όλη μου την ψυχή για το δυνάμωμά της στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα ανέλαβα την αρχηγία της δομής στη Θεσσαλονίκηκαι έγινα ένας από τα τέσσερα ανώτερα στελέχη της κίνησης στην Ελλάδα, μέχρι την παραίτησή μου από την αρχηγεία τον Μάρτιο του 1991.
Τον Ιούνιο του ίδιου έτους έφυγα και από μέλος της Ν.Α. και τον Οκτώβριο μετά από εντατική έρευνα στην προϊστορία της οργάνωσης, ξεκίνησα ένα αγώνα ενημέρωσης για το τη πραγματικά ήταν αυτή η οργάνωση.
Στην αρχή πίστευα πως χρωστάω σε όσους έβαλα στη Ν.Α. και όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε όλους όσους είχα επηρεάσει με τις χιλιάδες αφίσες που κολλούσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σε όσους είχαν παρακολουθήσει τις διαλέξεις μου, τα θεατρικά και άλλες δραστηριότητες που είχα οργανώσει.
Πολύ χαρακτηριστικά, μπορώ να πω, πως η σκέψη που μου έδωσε την κινητήρια δύναμη να πάω κόντρα στη Ν.Α. για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι, πως όταν ανοίγουμε ένα λάκκο να πέσουν οι άλλοι μέσα, όταν καταλάβουμε το λάθος μας, προσπαθούμε με εντιμότητα να τον κλείσουμε και όχι να πάμε σπίτι μας χωρίς να ξανακοιτάξουμε πίσω μας.
Αυτές μου οι δράσεις βέβαια είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν ποικίλα, όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για μένα που από μόνος μου έγινα περισσότερο γνωστός στη μετά Ν.Α. εποχή μου παρά όταν ήμουν ένας από τους τέσσερεις ανώτερους στη οργάνωση.
Δεν λέω βέβαια για το πόσο με κατηγόρησαν και με συκοφάντησαν οι πρώην σύντροφοί μου, πιστοί πάντα στο εγχειρίδιο του οδηγητή του 1981.
Σήμερα, το να είσαι σε μια τέτοια οργάνωση θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα βλακείας.
… δεν έχω παρά να του μεταφέρω τα λόγια του ιδρυτή της Ν.Α. » O αληθινός καλλιτέχνης είναι ένα ειδικό είδος ιερέα και όχι ένας ναρκομανής, ομοφυλόφιλος, ή κρυφός εγκληματίας που αντί να μας σκοτώνει με σφαίρες μας επιτίθεται με πινέλα ή μπογιές »  από τους Σπόρους Φωτός, εκδόσεων Νέας Ακρόπολης, β έκδοση 1989.G.A.Livraga .
Για τον Λιβράγκα,δηλαδή, ιδρυτή της Νέας Ακρόπολης, ο ναρκομανής και ο ομοφυλόφιλος είναι στο ίδιο επίπεδο με τον κρυφό εγκληματία. Αν αυτές οι σκέψεις δεν είναι ρατσιστικές, ε τότε ποιές είναι?
…μπορεί κάποιος να προχωρήσει στις ζωντανές δυνάμεις της Ν.Α. αν είναι ομοφυλόφιλος? …
… Η Ν.Α. κυβερνιέται από ένα ελέω θεού αυτοκράτορα, δηλ. από ένα απόλυτο ηγεμόνα που όπως όλοι του είδους του χρειάζεται αυλικούς και υπηρέτες, ψυχοσυνθέσεις τέτοιες που να τους συμφέρει μια απόλυτη εξουσία, διότι συγχωρεί και σ αυτούς να μεταχειρίζονται τους από κάτω τους με τους ίδιους εξουσιαστικούς νόμους …
… Η πρώτη αρχή της Ν.Α. είναι : » ο σχηματισμός ενός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας χωρίς διακρίσεις φυλής, δόγματος, φύλου, κοινωνικής τάξης, ή χρώματος ».
Όταν κάποιος μιλάει για αδέλφια, αμέσως το μυαλό μας πηγαίνει στην οικογένεια και ότι αυτή συνεπάγεται…δηλ. την μάνα, τον πατέρα και τα παιδιά. Στη περίπτωση των χριστιανών, θεωρούνται όλοι μεταξύ τους αδέλφια γιατί όπως πιστεύουν είμαστε παιδιά του ίδιου προσωπικού θεού ή επίσης πολλές φορές μιλάνε για την έννοια της αδελφότητας θεωρώντας πως έχουν σαν ιδεολογικό πατέρα τους τον Χριστό και σαν μάνα τους το πρότυπο που έχουν για τις μητέρες δηλ. την Παναγία (μητέρα του Χριστού).
Οι θεοσοφιστές και όλοι οι άλλοι νεοεποχίτες γα ποιούς γονείς μπορούν να μιλάνε?
Μιλάνε επίσης, στη πρώτη αρχή, για τον σχηματισμό ενός πυρήνα, γιατί όμως μόνο πυρήνα? τι θα γίνουν οι άλλοι?
Μιλάνε επίσης για χωρίς διακρίσεις φυλής, δόγματος, φύλου, κοινωνικής τάξης, ή χρώματος. Γιατί δεν λένε απλά χωρίς διακρίσεις? οι πάρα πάνω είναι οι διακρίσεις που δεν ανέχονται στον πυρήνα τους ?. Ποιές είναι όμως οι διακρίσεις που ανέχονται? Μπορεί κάποιος με έιτζ π.χ να μπει στον πυρήνα τους? ή θα τους μολύνει?…
… Όλοι δε συγκλίνουν πως φασισμός είναι το σύστημα που απαιτεί τη θυσία της προσωπικότητας του ανθρώπου για το καλό της φυλής.
Το κύριο σύνθημα των μελανοχιτώνων του Μουσολίνι ήταν…» ζήτω ο θάνατος » …! Να μη μιλήσουμε για τις δοκιμασίες των Ες-Ες ή για τους καμικάζι, για να διαπιστώσουμε μια κοινή μεταφυσική αντίληψη.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις στολές του σκληρού πυρήνα της θεοσοφικής εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε το 1875 στη Ν.Υ και που δεν ήταν παρά μαύρες με κόκκινα περιβραχιόνια (κάτι θα σας θυμίζουν σίγουρα).
… Αλλά ας μιλήσουμε λίγο, για τον φασισμό, τον ναζισμό και τη Ν.Α. συσχετίζοντας μερικά από αυτά που μπορεί να διαβάσει κάποιος στη βικιπαίδεια με μερικά από τα στοιχεία της Ν.Α.
συνεχίζεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου