Στη θέση του Μπογδάνου, για να μην κάνει τρύπα το πρόγραμμα, o ΣΚΑΪ μπορεί να προσλάβει τον Μπαλαούρα. Θα έχει όλον τον χρόνο να μας εξηγήσει το ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου που είχε η 17Ν. Και πώς αυτό το ιδεώδες κουμπώνει με τις δολοφονίες που έκαναν οι... ιδεώδεις
ανθρωπιστές της καρδιάς του. Όσο για το πάνελ που θα προμοτάρει αυτή την προωθημένη αντίληψη για τον ανθρωπισμό έχει κόσμο και κοσμάκη να καλέσει, όρεξη νά χετε.


Να καλέσει τον Βούτση ας πούμε, να μας πει τι σκέφτεται για τους "μπάτσους" και πώς εκπαίδευσε τον γιο του ώστε να γίνει ληστής τραπεζών και να πολεμάει τους "μπάτσους". Επίσης τι κομπίνες έκανε για τον αποφυλακίσει και από τα 8 χρόνια φυλακή που του επέβαλε η Δικαιοσύνη, να μην εκτίσει ούτε τα 3.

Να μας πει τι εννοούσε όταν έλεγε “σέβομαι τις απόψεις και τις επιλογές του γιου μου”.

Να καλέσει τον ποιητή του αιδοίου Κουράκη (που τον νειρεύονταν η Κρασογιώργαινα με μαύρα μαλλιά κορακάτα), μαζί με τον γόνο εφοπλιστικής οικογενείας, Σκουρλέτη, να μας πουν γιατί είναι περήφανοι που τα δικά τους παιδιά πετούν μολότωφ. Να μας πουν αν συστήνουν και σε άλλα παιδιά να αγωνίζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη σπάζοντας και καίγοντας. Κι αν συστήνουν και σε άλλους πατεράδες να βάζουν μέσον τον “φίλο υπουργό” για να αφήνονται ελεύθερα τα βλαστάρια τους αφού έχουν παραβεί τον μισό ποινικό κώδικα, όπως έκανε ο ποιητής εδώ: