Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Θρίαμβος των Φαρισαίων και του Τεκτονισμού τους: Οι Χριστιανοί πεθαίνουν στην Ευρώπη.
Ματθ. 23,31    Ωστε σεις οι ίδιοι βεβαιώνετε ότι είσθε γνήσιοι και αντάξιοι απόγονοι εκείνων, που εφόνευσαν τους προφήτας.

Ματθ. 23,32     Λοιπόν ολοκληρώστε και εσείς το έργον των πατέρων σας, κάμετε όσα εκείνοι δεν έκαμαν, φονεύσατε τον Μεσσίαν, δια να φθάσετε έτσι στο έσχατον όριον της κακίας.
Ματθ. 23,33      Φιδια, οχιές, πως είνα δυνατόν να αποφύγετε την δικαίαν και τρομεράν καταδίκην της γέεννης;
Λουκ. 18,8      Σας διαβεβαιώνω, ότι ο Θεός γρήγορα θα αποδώση το δίκαιον στους εκλεκτούς του και θα τιμωρήση τους αδικούντας, εάν δεν μετανοήσουν. Αλλά, όταν ο υιός του ανθρώπου έλθη δια να αποδώση δικαιοσύνην, άρά γε θα εύρη στους ανθρώπους αυτήν την ζωντανήν πίστιν, που θα τους ενισχύη, ώστε να μη αποκάμνουν εις την προσευχήν;”
Ζούμε στην εποχή της μεγαλύτερης δύναμης των Φαρισαίων.
Ακριβώς από τους κατευθυντήριους λίθους της Γεωργίας:
Εδώ είναι από το Ταλμούδ τους τι σχέδια έχουν αυτοί οι Φαρισαίοι για τους Χριστιανούς:
Zohar (Ι, 25α) Οι Χριστιανοί να καταστραφούν ως ειδωλολάτρες.
Zohar (I, 28b, 39a) Υψηλή θέση στον ουρανό για όλους που σκοτώνουν ειδωλολάτρες.
Hilkhoth Akum (X, 1) Στρέψτε τους μακριά από τα είδωλα τους ή σκοτώστε.
Ας θυμηθούμε για άλλη μια φορά του Ιησουίτη Άνταμ Βάισχαουπτ και του Ταλμουδιστή Μάγιερ Άμσελ Ρόθσιλντ τα 6 σημεία των Ιλλουμινάτι και του Κομμουνισμού καθώς και του Κομμουνισμού της Σχολής της Φραγκφούρτης :
1) Κατάργηση της Μοναρχίας και όλων των διαταγμένων κυβερνήσεων. 2) Κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας. 3) Κατάργηση της κληρονομιάς. 4) Κατάργηση του πατριωτισμού. 5) Κατάργηση της οικογένειας, με την κατάργηση του γάμου, με όλη την ηθική και με την ίδρυση της κοινής παιδείας για τα παιδιά. 6) Κατάργηση κάθε θρησκείας.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ο σύγχρονος Φαρισαϊσμός και ο Τεκτονισμός είναι Φαρισαϊσμός για τους Μη-Εβραίους.
Τα ισχυρότερα όπλα κατά του Χριστιανισμού είναι τα Εβραϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (90% των αμερικανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης) – η εβραϊκή κυριότητα στο Χόλιγουντ και τώρα η δική τους και εδώ η μουσουλμανική μαζική μετανάστευση που κάνει τις εκκλησίες να παραδοθούν στον Αλλάχ.
Η εφημερίδα The Guardian 21 Μαρτίου 2018 αναφέρει ότι: Η πορεία της Ευρώπης προς μια μεταχριστιανική κοινωνία έχει απεικονισθεί σε μεγάλο βαθμό από την έρευνα που δείχνει ότι η πλειοψηφία των νέων σε δωδεκάδες χώρες δεν ακολουθούν θρησκεία. Η έρευνα για παιδιά ηλικίας 16 έως 29 ετών βρήκε την Τσεχική Δημοκρατία να είναι η λιγότερο θρησκευτική χώρα στην Ευρώπη, με το 91% αυτής της ηλικιακής ομάδας να λέει ότι δεν έχει θρησκευτική υπαγωγή. Μεταξύ 70% και 80% των νέων ενηλίκων στην Εσθονία, τη Σουηδία και τις Κάτω Χώρες κατηγοριοποιούνται επίσης ως μη θρησκευτικές.
Η πιο θρησκευτική χώρα είναι η Πολωνία, όπου το 17% των νεαρών ενηλίκων ορίζονται ως μη θρησκευόμενοι, ακολουθούμενη από τη Λιθουανία με 25%.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόνο το 7% των νεαρών ενηλίκων προσδιορίζεται ως αγγλικανοί, λιγότερο από το 10% που κατηγοριοποιούνται ως καθολικοί. Οι νεαροί μουσουλμάνοι, στο 6%, βρίσκονται στα πρόθυρα να ξεπεράσουν εκείνους που θεωρούν ότι είναι μέρος της καθιερωμένης εκκλησίας της χώρας.
Τα στοιχεία δημοσιεύονται σε μια έκθεση, «Νέοι Ενήλικες και Θρησκεία της Ευρώπης», από τον Stephen Bullivant, καθηγητή θεολογίας και κοινωνιολογίας της θρησκείας στο Πανεπιστήμιο της St Mary στο Λονδίνο. Βασίζονται σε στοιχεία από την ευρωπαϊκή κοινωνική έρευνα 2014-16.
Η νέα προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι «καμία θρησκεία» και οι λίγοι που είναι θρησκευόμενοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως κολυμβητές ενάντια στο ρεύμα», είπε ο Stephen Bullivant.
«Σε 20 ή 30 χρόνια, οι μεγάλες εκκλησίες θα είναι μικρότερες, αλλά οι λίγοι άνθρωποι που θα μείνουν θα είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι».
Η Daily Mail 13 Μαρτίου 2018: Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Σουηδίας, το οποίο σήμερα διοικεί μια μειοψηφική κυβέρνηση, δεσμεύτηκε να απαγορεύσει όλα τα θρησκευτικά ελεύθερα σχολεία να αντιμετωπίσουν τον διαχωρισμό στη χώρα.
Ο Αρδάλαν Σέκαραμπι- Ardalan Shekarabi, υπουργός Δημόσιας Διοίκησης της Σουηδίας, δήλωσε ότι «οι δάσκαλοι, όχι ιερείς και ιμάμηδες θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τα σχολεία».
Υπάρχουν 71 θρησκευτικές σχολές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που αποτελούν το 5% όλων των σχολείων ελεύθερης παροχής υπηρεσιών στη Σουηδία. Ο ένας είναι Εβραίος, 59 είναι Χριστιανοί και 11 είναι Μουσουλμάνοι.
Και ο μεγαλύτερος φάρος των Φαρισαίων και οι μαστόροι τους:
Το Ινστιτούτο Gatestone 19 Μαρτίου 2018: Ο Τούρκος βουλευτής Alparslan Kavaklıoğlu, μέλος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) και ο επικεφαλής της Επιτροπής Ασφαλείας και Πληροφοριών του Κοινοβουλίου: Όλοι οι νεοφερμένοι στην Ευρώπη είναι μουσουλμάνοι. Από το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία και την Τουρκία. Εκείνοι που προέρχονται από αυτά τα μέρη είναι μουσουλμάνοι. Τώρα είναι σε ένα τέτοιο επίπεδο που το πιο δημοφιλές όνομα στις Βρυξέλλες, το Βέλγιο είναι ο Μωάμεθ. Το δεύτερο πιο δημοφιλές όνομα είναι ο Melih [Malih] και το τρίτο είναι το Ayşe [Aisha]. »
Σύμφωνα με τον Καβάκλειογλου- Kavaklıoğlu, εάν συνεχιστεί αυτή η τάση, «ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα ξεπεράσει τον πληθυσμό των χριστιανών στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει καμία θεραπεία για αυτό. Η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική. Θα είμαστε αποτελεσματικοί εκεί, ο Αλλάχ πρόθυμος. Είμαι σίγουρος γι ‘αυτό. »
Το 2017, ο Ερντογάν κάλεσε τους Τούρκους που κατοικούν στην Ευρώπη να έχουν ακόμα περισσότερα παιδιά: «Γιατί είστε το μέλλον της Ευρώπης».
Tι Φαρισαίος.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου