Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Τι προσπαθεί να κάνει ο κ. Στέργιος Καλόγηρος με το συλλαλητήριο που εξήγγειλε στις 8 Ιουλίου;;


Το κόψιμο της κας Μαρούπα -και όσων εκφέρουν «επικίνδυνες» απόψεις που αμφισβητούν την ατζέντα της κυβέρνησης- στην τηλεόραση τείνει να γίνει συχνό φαινόμενο. Στην αντιμετώπιση του «κακού» καλεσμένου ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου έχουν master. Διακόπτουν τον άλλον, τον βομβαρδίζουν με χαζές -αλλά πολιτικά ορθές- ερωτήσεις, τον ‘αφανίζουν’ κυριολεκτικά από την οθόνη, δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει το σκεπτικό του.

Εδώ όμως δεν θα ασχοληθώ με αυτό αλλά με τον κύριο Στέργιο Καλόγηρο, δημοσιογράφο στο Βεργίνα TV ο οποίος αποφάσισε μόνος του (όπως έκαναν και κάποιοι άλλοι) να διοργανώσει το επόμενο συλλαλητήριο στις 8 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή έμαθε για το νέο συλλαλητήριο εκείνη την ώρα και έθεσε τον εξής προβληματισμό:
Γιώργος Τάτσιος: Από εσάς τώρα έμαθα ότι ο κ. Καλόγηρος εξήγγειλε συλλαλητήριο για 8 Ιουλίου. Πραγματικά λυπάμαι που δεν έχει έρθει σε επαφή με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις που συμμετείχαμε στην οργάνωση όλων των συλλαλητηρίων, διότι η απόφασή μας, την οποία ανακοινώσαμε εχθές, είναι να συγκεντρωθεί ο κόσμος και να έχουμε το βλέμμα στραμμένο στη Βουλή όταν και άν έρθει για ψήφιση.
Στέργιος Καλόγηρος: Η πρόσκληση είναι προς όλους και εννοείται και προς της Παμμακεδονικές οργανώσεις και προς τον κύριο Τάτσιο.
Γιώργος Τάτσιος: Είναι θέμα οργάνωσης κ. Καλόγηρε, δεν είναι θέμα πρόσκλησης.
Στέργιος Καλόγηρος: Όλοι μαζί κ. Τάτσιο, δεν έχει κανείς να χωρίσει κάτι.
Γιώργος Τάτσιος: Μα δεν μπορούμε να διχάζουμε τον κόσμο. …. Από τις 4 Φεβρουαρίου έγιναν άλλα πέντε συλλαλητήρια τα οποία είχαν μέσα στην ατζέντα τους και το θέμα της Μακεδονίας. Πάνω από 200 άτομα δεν είχε κανένα. Οπότε θέλει συντονισμό να μην μπερδεύουμε τον κόσμο.
Τι ακριβώς θέλει να κάνει ο μοναχικός καβαλάρης κ. Καλόγηρος; Να τα τινάξει όλα στον αέρα την τελευταία στιγμή;
Καλούνται οι Παμμακεδονικές, η Κίνηση Θερμαϊκός ώρα μηδέν, τα συνεργαζόμενα Χριστιανικά Σωματεία και όλοι όσοι έλαβαν ενεργό ρόλο στα πετυχημένα συλλαλητήρια, να λάβουν από τώρα τα μέτρα τους και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.


Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου