Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο Ρουβίκωνας πίσω από την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κατσίκη



Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη.
Η αντιεξουσιαστική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη.
Ο Ρουβίκωνας με κείμενο που ανήρτησε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου παραδέχεται ότι μέλη του επιχείρησαν να μπουν το πρωί στο γραφείο του βουλευτή, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ωστόσο, η ομάδα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι εκτοξεύτηκαν απειλές εναντίον του βουλευτή.

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.
Αναλύοντας τους λόγους που επιχειρήθηκε η εισβολή, ο Ρουβίκωνας κάνει λόγο για μια «κατηγορία» πολιτικών που χαρακτηρίζει «παρατράγουδα», χαρακτηρισμό που επαναλαμβάνει πολλές φορές στην ανακοίνωση.
Πάντα υπήρχαν οι «αντισυμβατικοί», σημειώνεται στην ανακοίνωση, όμως «στις μέρες μας αυτή η κατηγορία έχει πολλαπλασιαστεί» και «το "παρατράγουδο" είναι πλέον διακριτός ρόλος σε κάθε κόμμα».
«Η "γενικευμένη τρολοκρατία" είναι πλέον εργαλείο της εξουσίας και των πολιτικών της», γράφει η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα και παραθέτει σειρά γνωστών πολιτικών, όπως οι κύριοι Μιχελογιαννάκης, Γεωργιάδης, Λοβέρδος και Ψαριανός, για τους οποίους εξαπολύει απειλές ότι «δεν χαίρουν καμιάς ασυλίας».
Ο Ρουβικώνας χαρακτηρίζει τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως κόμμα «παρατράγουδο», κατηγορώντας τους για «παλιομοδίτικη δεξιά με κακοχωνεμένο πεζοδρομιακό αγώνα και καλοκαιρινή επιθεώρηση».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι πρόκειται για τον πιο αντιπροσωπευτικό τύπο πολιτικού σε Ευρώπη και ΗΠΑ που χρησιμοποιεί «ρατσιστικό, εθνικιστικό, φοβικό λόγος».
Η αναρχική ομάδα επιτίθεται στον κ. Κατσίκη κατηγορώντας τον για ταύτιση που επιχείρησε μεταξύ παιδοφιλίας και ομοφυλοφιλίας, για πρόταση ανταλλαγής των 8 Τούρκων αξιωματικοί με τους 2 Έλληνες, για το ότι έχει ζητήσει «να μας πυροβολήσουν στο κεφάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου