Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ – 66 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ – ΣΕΊΕΤΑΙ Η ΚΑΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ – ΣΠΕΎΔΟΥΝ ΜΑΤ ΝΑ ΟΧΥΡΏΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΣΥΡΙΖΑ -ΔΕΊΤΕ BΊΝΤΕΟ




66 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ
Σείεται η Κατερίνη στην πορεία για την Μακεδονία . Πριν λίγο κατέφτασαν στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης οι πρώτοι διαδηλωτές για το συλλαλητήριο των πολιτιστικών συλλόγων της Πιερίας ενάντια στη συμφωνία των Σκοπίων που ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων...
 ΑΓΝOΗΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚO ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

Φ.Μπαραλιάκος
Συνήθως όταν αναφερόμαστε στο αποτέλεσμα μίας συμφωνίας (και ειδικά μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις), εννοούμε μία συμφωνία που το αποτέλεσμα της είναι καλό και για τα δύο μέρη (winwin συμφωνία).
Στην δικιά μας περίπτωση όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Την Κυριακή υπεγράφη η συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ. Μια κακή συμφωνία για το συμφέρον της πατρίδας μας και την Μακεδονία.
Τσίπρας και Καμμένος απεμπόλησαν τις εθνικές κόκκινες γραμμές, διότι προφανέστατα δεν τις πίστεψαν ποτέ. Άλλωστε ανέκαθεν, μεγάλο μέρος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα το γειτονικό κράτος να ονομάζεται Μακεδονία σκέτο!
Και γιατί ήταν μια κακή συμφωνία;  
1ο Η Ελλάδα (για πρώτη φορά) αναγνωρίζει «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα στους βόρειους γείτονες μας, στοιχεία που αποτελούν τη ρίζα του αλυτρωτισμού….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου