Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η εύθραυστη πλειοψηφία των 152 και οι εφεδρείες της κυβέρνησης

Η εύθραυστη πλειοψηφία των 152 και οι εφεδρείες της κυβέρνησης

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
 0  0  0
«Υπάρχουν και εφεδρείες, δεν θα χαθεί η πλειοψηφία», λέει ο Π. Σκουρλέτης. Παραμένω στο Ποτάμι, δήλωσε ο Σπ. Δανέλλης. Τι απαντά ο Γ. Λαζαρίδης στα περί χρηματισμού του για να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ.
Για επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν μοναδικό τους σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση, μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας στον ΑΝΤ1 την αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης
© AFP 2018 / ANGELOS TZORTZINIS
Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης
Σχετικά με το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων από τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες διαρροές αλλά σε κάθε περίπτωση η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα χαθεί, καθώς «υπάρχουν και εφεδρείες».
Δεν προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ ο Δανέλλης
O βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : SOOC/ALEXANDROS MICHAILIDIS
O βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης
Μέσω facebook απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης στα σενάρια που τον φέρουν να είναι διαθέσιμος να δώσει σωσίβιο σωτηρίας στο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρώντας από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.
«Επειδή όλα έχουν ένα όριο κι επειδή οι γκεμπελικές- σταλινικές μέθοδοι ηθικής απαξίωσης όποιου η άποψη δε συμφωνεί με τη δική τους, στις μέρες μας ανθούν, διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω βουλευτής με Το Ποτάμι. Αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα μου», έγραψε ο κ. Δανέλλης.
Αφορμή για τη φιλολογία για φλερτ της κυβέρνησης με τον κ. Δανέλλη, είναι η συμμετοχή του ως ομιλητής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα Βαλκάνια την Πέμπτη στην Παιανία, στην οποία θα μιλήσει επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Στ. Θεοδωράκης: Ο δικός μας δρόμος είναι άλλος
Απάντηση στα σενάρια αποχώρησης βουλευτών από το Ποτάμι προκειμένου να στηρίξουν την κυβερνητική πλειοψηφία, έδωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Οι βουλευτές μας λένε ότι δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση και αυτοί επιμένουν ότι η δεξαμενή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φτάνει μέχρι το Ποτάμι! Ο δικός μας δρόμος είναι άλλος» έγραψε ο κ. Θεοδωράκης στο twitter. Παρέθεσε μάλιστα τους στίχους του τραγουδιού του- Bob Marley, "Get up, stand up, don't give up the fight".
Κ. Κατσίκης: Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης
Διέψευσε ο Κώστας Κατσίκης τα σενάρια αποχώρησής του από τους ΑΝΕΛ. Δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι μένει σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις του. «Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε», είπε ο κ. Κατσίκης.
Η απάντηση Λαζαρίδη στα περί εξαγοράς του
Ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης αποχώρησε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : SOOC/ALEXANDROS MICHAILIDIS
Ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης αποχώρησε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ
Κατηγορηματικά διέψευσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης τα σενάρια χρηματισμού του προκειμένου να παραιτηθεί. «Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε πως εκείνος τήρησε τους κανόνες και δεν θα πέσει στο επίπεδο όσων τον κατηγορούν.
Κυβερνητικές πηγές, κάλεσαν χθες τον κ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του και να αποδείξει αν αποτελεί μέρος σχεδίου νέας αποστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου