Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Περιστέρι: Εκδήλωση αγάπης και στήριξης…

Περιστέρι: Εκδήλωση αγάπης και στήριξης…

 
Με έμπνευση, δημιουργία και εξαιρετικό κέφι ο φίλος μας Αναστάσης Λουμίδης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτε στο Περιστέρι- Αιγάλεω αλλά και σπουδαίος φωτογράφος, σκέφτηκε, οργάνωσε, παρουσίασε χθες στην πλατεία Αγίας Τριάδος Περιστερίου την συλλογή του από φωτογραφίες μοναδικές τις οποίες προσέφερε δωρεάν στους φίλους που ενίσχυσαν τον Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος”. Μια βραδιά με ζωντανή μουσική και πλούσιο μπουφέ. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Περιστερίου για την παραχώρηση χρήσης της πλατείας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους αφανείς εργαζομένους του δήμου για την εξαιρετική οργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Παρόντες και ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου με τα μέλη της γενικής συνέλευση τους. Ευχαρίστησαν τον “Θεόφιλος” για ότι τους έχει προσφέρει έως τώρα. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, τους πολυτέκνους μας, τα μέλη του “Θεόφιλος” για την παρουσία και την βοήθεια τους, μας συγκίνησε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίζουμε την δράση μας, αυτή η εξαιρετική βραδιά που είχαμε την τιμή να παραβρεθούμε.
 
Σε μια εποχή κρίσης και προβληματισμού για όλους μας αποκτά εξαιρετική σημασία το ότι υπάρχουν άνθρωποι που παρά τις δυσκολίες μπορούν, σκέφτονται και δείχνουν την αγάπη τους στα παιδιά μας που γεννιούνται αθώα και με αγάπη. Ο καθένας λοιπόν με τον ευγενικό και εγκάρδιο τρόπο του συνέβαλε. Κάθε παιδί έχει τεράστια αξία, βλέπουμε ότι μαζί μπορούμε και βοηθάμε περισσότερο. Μακάρι να υπάρχει ισορροπία και όλοι οι άνθρωποι να έχουν ότι πραγματικά χρειάζονται.
 
Σήμερα οι πολύτεκνες και οι τρίτεκνες οικογένειες μας περνούν δύσκολα…Αγωνιζόμαστε και εμείς μαζί τους όσο μπορούμε….Σας καλούμε λοιπόν όλους να στηρίξετε τον Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος” να μπορεί να συνεχίζει όπως κάνει εδώ και 14 χρόνια φροντίζοντας για όλο και περισσότερα παιδιά τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος μας, Ιωάννης Ναυπλιώτης.
 
Για όσους θέλουν να βοηθήσουν:
 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5067-021628-838
IBAN : GR6301720670005067021628838
BIC : PIRBGRAA
με την ένδειξη “Θεόφιλος”
Θα βοηθήσει πολύ και ένα τηλεφώνημα σας στο 19855 ή στέλνοντας SMS γράφοντας την λέξη “Θεόφιλος” με χρέωση 2,48€ ανά κλήση/SMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου