Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση Β. Ρόκου για τις ευρωεκλογές

 Γράφει ο Βασίλης Ρόκος,

Επικεφαλής της παράταξης "Συν-ερασία",

Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας,



"Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες τις παρατάξεις και τα πολιτικά κόμματα που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μου ως υποψήφιο ευρωβουλευτή στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ωστόσο, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν θα διεκδικήσω υποψηφιότητα σε αυτές.
Επιπλέον, ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, επισημαίνω ότι η αυτοδιοικητική ομάδα μας παραμένει πολυσυλλεκτική. Κάθε μέλος έχει την απόλυτη ελευθερία να θέσει υποψηφιότητα με οποιαδήποτε παράταξη της επιλογής του στις ευρωεκλογές, ενώ ταυτόχρονα να υποστηρίξει το κόμμα που προτιμά.
Σας καλώ, λοιπόν, όλα τα μέλη της ομάδας μας να δράσουν με σύνεση και πάντοτε με γνώμονα το κοινό καλό. Η συνεργασία και η αλληλεγγύη μας θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της δράσης μας προς όφελος της κοινότητας μας. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και την προσήλωσή σας στις αρχές της δημοκρατίας και της ΣΥΝ-εργασίας.
Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για τη βελτίωση της περιοχής μας και την ευημερία των κατοίκων της. Με αλληλεγγύη και αμοιβαίο σεβασμό, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα πράγματα.
Παράλληλα θέλω να επισημάνω ότι δεν σκοπεύω να υποστηρίξω κάποιο πολιτικό κόμμα στις επικείμενες εκλογές. Ωστόσο, θα επικεντρωθώ στην υποστήριξη της δημοκρατίας και στον αγώνα για την πατρίδα μας και το κράτος δικαίου.
Επιπλέον, όσα πρόσωπα προέρχονται από την ομάδα μας επιλέξουν να ασκήσουν πολιτική δράση, θα βρίσκομαι δίπλα τους για να τους υποστηρίξω με συμβουλές και συμβολές στον αγώνα τους.
Συνεχίζουμε να προασπιζόμαστε τις αξίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, προσφέροντας τη στήριξή μας σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στο κοινό καλό και στην ευημερία της κοινωνίας μας.
Σας ευχαριστώ και είμαι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συζήτηση θεωρείτε χρήσιμη για το κοινό μας σκοπό. Καλή επιτυχία σε όλους μας στις προσεχείς προσπάθειες και δράσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου