Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Συνέντευξη Κατερίνας Τσιαμπούλα

 ΠΕΝΑ, 

Συνέντευξη στην Αγγελική Λάζου,

Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΓΛΟΥ"


Ερώτηση: Ποιο είναι για εσας το διακύβευμα των ευρωεκλογών?

Απάντηση: Να αλλάξει συθέμελα η Ευρωπαϊκή ένωση. Να αλλάξει συθέμελα η Ευρωπαϊκή επιτροπή. Να αλλάξουν συθέμελα οι Βρυξέλες και το Στρασβούργο. Εννοώ, πως η Ευρωπαϊκή ένωση θα πρέπει να κάνει στροφή από την νεομαρξιστική γραφειοκρατία σε ότι είχαν οραματιστεί, εάν στα αλήθεια είχαν οραματιστεί, οι πρωτεργάτες της Ευρωπαϊκής ενοποίησης. Δηλαδή μία Ευρώπη ισχυρή, δυνατή, ενωμένη. Μια Ευρώπη που μέσα από αυτήν την ένωση και από την ισχύ αυτή, να υπάρχουν κράτη που θα ζούνε καλά και θα ευημερούν. Δεν θα υπάρχουν πόλεμοι, θα υπάρχει Ελευθερία, Δημοκρατία, χαρά και ευημερία στα Ευρωπαϊκά έθνη. Πλέον δυστυχώς δεν τα βλέπουμε. Στο όνομα της κάθε πάσχουσας μειοψηφίας, βλέπουμε να καταστρατηγούνται βασικές θεμελιώδες αρχές : Δημοκρατίας, ισότητας, ισονομίας, ελεύθερης έκφρασης της πλειοψηφίας.

Λόγω κλιματικής αλλαγής, στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης, να δούμε τα πράγματα λίγο πιο λογικά, λίγο πιο σωστά σε αυτό το ζήτημα το πολύ σοβαρό, αλλά με λογική.

Δεν είναι δυνατό να περνάει η Ευρώπη “μαύρους” χειμώνες, οι Ευρωπαίοι να μην έχουν να φάνε κρέας, να μην έχουν σπόρους να φυτέψουν τα λαχανικά τους και να υπάρχει πόλεμος κατά της αλιείας και της κτηνοτροφίας  στο όνομα της κλιματικής αλλαγής και στο όνομα της πράσινης μετάβασης και πράσινης ανάπτυξης.

Να σταματήσουμε την αθρόα μετανάστευση η οποία είναι παράνομη μετανάστευση. Να φυλάξουμε τα σύνορα μας και βέβαια να δοθεί λύση με αυτούς που παρανόμως εισήλθαν στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής ένωσης, όχι μόνο της Ελλάδας. Δηλαδή, καλύτερη αστυνόμευση, καλύτερη φρούρηση και αλλαγή νομοθεσίας γιατί πλέον οι παράνομοι μετανάστες αλλά και κάποιες μειοψηφίες, ό,τι και να κάνουν δεν έχουν κανένα κόστος. Η δικαιοσύνη δεν τους ακουμπά. Άρα αυστηροποίηση των νόμων και των ποινών.

Ερώτηση: Ποια είναι  τα βασικά ζητήματα στη χώρα που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών ;

Απάντηση : Ακρίβεια, Δικαιοσύνη, παράνομη μετανάστευση. Ενώ λέμε πως πάει καλά η οικονομία δεν προκύπτει στην καθημερινή ζωή μας. Να σταματήσουν τα επιδόματα και να ξεκινήσουν οι δουλειές. Να γίνουν επενδύσεις τις οποίες  να τις βλέπουμε και εμείς οι απλοί πολίτες. Να αναδιοργανωθεί ο τομέας της Υγείας και της Παιδείας. Τέλος και πολύ βασικό, να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας. Έχουν παραμεληθεί οι ένοπλες δυνάμεις σε αυτοκτονικό βαθμό.

Ερώτηση: συνήθως η ψήφος των ευρωεκλογών αντιμετωπίζεται πιο χαλαρά από τους ψηφοφόρους σας ανησυχεί η αποχή και ποιο μήνυμα στέλνετε στους ψηφοφόρους; 

Απάντηση : Χαλαρή ψήφος, σημαίνει σφιχτή θηλειά στο λαιμό μας. Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, θα επηρεάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στα περισσότερα κόμματα , αλλά κυρίως στο κυβερνητικό.  Πρέπει λοιπόν να δώσουμε όλοι το παρόν με την ψήφο μας απέναντι σε όλους αυτούς που καταδυναστεύουν τις ζωές μας. Να τολμήσουμε να ονειρευτούμε το αδύνατο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου