Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Η ” συναίνεση” στην παιδεραστία.

 Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής,

Η υπόθεση παιδεραστίας στον Κολωνό εκτός από την απροκάλυπτη κοινωνική μπόχα που ζέχνει, εκτός από τις σαφέστατες ενδείξεις πολιτικού κουκουλώματος, απέκτησε και μία άλλη, πιο τρομακτική διάσταση. Αυτή δηλαδή της συναίνεσης του θύματος.
Σύμφωνα τόσο με την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα αλλά και την υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων του Μίχου και άλλων κατηγορουμένων, η 12χρονη επέδειξε συναίνεση στην ερωτική πράξη, οπότε αυτή η συναίνεση λειτουργεί αθωωτικά ή ελαφρυντικά για όσους είχαν σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, ένα παιδί 12 χρόνων και μικρότερο ή μεγαλύτερο, στην ουσία μπορεί να συνάπτει ερωτικές σχέσεις, αρκεί να το θέλει. Ένα παιδί, επαναλαμβάνω, μπορεί να διαθέτει το σώμα του σεξουαλικά. Αν αυτό δεν συνιστά την νομική και ουσιαστική κατάργηση της έννοιας της παιδεραστίας, τότε πείτε μου εσείς τί άλλο μπορεί να είναι;
Δικαίωμα θα πει κάποιος από τους πολύχρωμους δικαιωματιστές , τους ίδιους που πανηγύρισαν για την ” αποκατάσταση της κοινωνικής αδικίας ” του γάμου και της τεκνοθεσίας από τους ομοφυλόφιλους. θέλει ο δικαιωματισμός να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται στην υπόθεση του Κολωνού, στην αποδοχή της παιδεραστίας από την πίσω πόρτα.
Όταν βέβαια φωνάζαμε για τον γάμο ομοφυλοφίλων ότι θα ανοίξει έναν ασκό του Αιόλου, ήμασταν ακροδεξιοί, χριστιανοταλιμπάν, σκοταδειστές κλπ. Τώρα, λίγες εβδομάδες μετά την κοινοβουλευτική νομιμοποίηση του ομοφυλικού γάμου, φτάσαμε στην παιδεραστία. Εδώ, στην πρώτη αυτή φάση, έβαλαν μπροστά όχι τους πολύχρωμους προπαγανδιστές αλλά τους καλοπληρωμένους δικηγόρους για να μας πουν για το γράμμα του νόμου και τα νομικά κενά του Ποινικού Κώδικα. Ενός Κώδικα που αυστηροποιείται και από τη μία θα οδηγεί για πλημμελήματα ανθρώπους στη φυλακή, από την άλλη θα ψεκάζει και θα σκουπίζει την παιδεραστία μέσω της “συναίνεσης”. Σε αυτό το σημείο, μιας και η υπόθεση του Κολωνού έχει και πολιτικές διαστάσεις λόγω των επαφών του Μίχου, οφείλουμε να θυμίσουμε και τον νόμο του Σύριζα που δίνει σε 15χρονα παιδιά, το δικαίωμα της επιλογής φύλου.

Η διαστροφική εμμονή με τα υποτιθέμενα δικαιώματα κρατά από καιρό και έχει ακόμα ουρά στη δυσωδία που θα βγάλει . Όσο όμως και αν νομοθετούν, κουκουλώνουν , προσβάλλουν την ηθική και αθωώνουν τη διαστροφή, θα υπάρχει ο κοινωνικός χλευασμός. Καθώς όσοι σπέρνουν θύελλες, θα θερίζουν πλατείες Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου