Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Η οσμή της σήψεως…

 Γράφει η Μαρία Ι. Γιαλαμά,



Τις προηγούμενες ημέρες,
Ένας καρκινοπαθής 72 ετών, έβαλε τέλος στην ζωή του, μη αντέχοντας τους φρικτούς πόνους, αδυνατώντας να περιμένει να έλθει το πολύτιμο φαρμακευτικό σκεύασμα που θα μετρίαζε τους πόνους, από το εξωτερικό.
Μία δεκαεπτάχρονη μαθήτρια, έβαλε τέλος στην ζωή της, πηδώντας από την ταράτσα του έκτου ορόφου ,της πολυκατοικίας που διέμενε.
Μία τριανταεξάχρονη γυναίκα, δέχθηκε επίθεση δύο Σομαλών ληστών, μέσα στο σπίτι της, γλύτωσε δε τον βιασμό, χάρη στις δυνατές φωνές της.
Καλλιτέχνις, μετέχουσα σε φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να προσβάλλει με αφίσες της την ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, προκαλώντας την αντίδραση του Παναγιωτάτου μητροπολίτου Θεσσαλονίκης. Η κυβερνητική σιωπή είναι ηχηρή, ο δε πνευματικός πατέρας, λαμβάνει απάντηση, μόνον από την διευθύντρια του φεστιβάλ, προσβλητική για τον κάθε χρηματοδοτούντα με τους φόρους του Έλληνα χριστιανό πολίτη,το φεστιβάλ.
Δύο άτομα της λεγομένης ΛΟΑΤΚΙ+κοινότητος, προσπαθώντας να διασχίσουν την πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, που ήταν γεμάτη από εφήβους, υπέστησαν λεκτικό προπηλακισμό από αυτούς. Ο εκπρόσωπος τύπου της κυβερνήσεως, η ΠτΔ αλλά και ο πρωθυπουργός στην προσυνεδριακή εκδήλωση της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, καταδίκασαν την λεκτική επίθεση των νεαρών στα δύο άτομα. Στην χώρα που προβάλλεται και προωθείται η woke culture ,ως ισότητα μεταξύ εκ της φύσεως δημιουργηθέντων ανομοίων, λησμόνησαν οι πολιτικοί και πολιτειακοί άρχοντες να ενημερωθούν για την εικόνα που παρουσιάζουν οι ίδιοι οι προπηλακισθέντες για τον εαυτό τους στο διαδίκτυο, προσπαθούντες να προσελκύσουν οπτικό κοινό στις διαδικτυακώς μεταδιδόμενες σεξουαλικές πράξεις τους. Αν έκαναν τον κόπο να ενημερωθούν, ίσως καταλάβαιναν ότι η του είδους πρόκληση δεν συνιστά δικαίωμα και φυσικά κανέναν δεν υποχρεώνει σε σεβασμό.
Ο πρόεδρος της κυβερνήσεως, μετέχων σε συζήτηση στα πλαίσια του συνεδρίου «The upfront initiative»,στο Ωδείο Αθηνών, με συνομιλητή του ηθοποιό, κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλο, υπεσχέθη ότι θα ληφθούν μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν εκδηλώσεις όπως αυτές της Θεσσαλονίκης. Μίλησε και για την ρατσιστική βία που πρέπει να εκλείψει και υπεσχέθη ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν προς αυτήν την κατεύθυνση. Βεβαίως τα περί ρατσιστικής βίας λεγόμενα, αντανακλούν το όλο αφήγημα της woke ατζέντας προκειμένου να επιβάλλει την δήθεν μοναδική αλήθεια της. Για έναν λαό όμως που σέβεται εν τοις πράγμασι, όσους δεν προκαλούν με πέραν των κοινωνικώς αποδεκτών πράξεις, αποτελεί βλασφημία. Έναν λαό που στην πολιτισμική του ταυτότητα έχει το χιούμορ αλλά και την Αριστοφανική κωμωδία. Εξέφρασε δε την άποψη ο πθ, ότι «μία ευνομούμενη δημοκρατία, δεν μπορεί να ανεχθεί την τυραννία της πλειοψηφίας». Εν τοις πράγμασι όμως ο ίδιος νομοθετώντας, όσο και ο συνομιλητής του απαιτώντας, επιβάλλουν την τυραννία της μειοψηφίας, αποφασίζοντες ότι τα παρά φύση θέλω, συνιστούν δικαιώματα και ότι η μειοψηφία μπορεί να λειτουργεί κατά βούληση, μη λαμβάνοντας υπ’ όψη τις υπάρχουσες κοινωνικά αποδεκτές εκδηλώσεις, πολύτιμη κληρονομιά αιώνων.
Ο ίδιος πολιτικός ηγέτης είναι αδιανόητο να μην συγκλονίζεται από την πράξη αυτοχειρίας συμπολίτου του, λόγω της ελλείψεως του καταλλήλου για τους φρικτούς πόνους του «αναλγητικού» .Αλήθεια τι έπραξε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου σκευάσματος στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά. Τί έπραξε για την πνιγμένη μέσα στα προβλήματα οικονομικά και όχι μόνον Ελληνική οικογένεια; Για την οικογένεια της δεκαεπτάχρονης αυτόχειρος, για την δωδεκάχρονη χρησιμοποιηθείσα ως αντικείμενο και την οικογένειά της; Η μονοθεματική και με κάθε τρόπο προβαλλομένη ενασχόλησή του με την ανωτέρω αναφερθείσα κοινότητα, γίνεται ενοχλητική και προβληματίζει. Όπως προβληματίζει και η συνεχώς αυξανομένη εγκληματικότητα εκ μέρους των λαθρομεταναστών. Το ότι δεν ενσωματώθηκαν οι λαθρομετανάστες που ήλθαν και με την ανοχή του στην χώρα μας, που ο ίδιος είχε δηλώσει εντός του κοινοβουλίου ότι είναι επιθυμία του να την δεί πολυπολιτισμική, είναι κάτι που πρέπει να τον απασχολήσει ιδιαιτέρως, να τον συνετίσει και να τον υποχρεώσει να βρεί λύσεις.
Στις άμεσες και διαρκείς υποχρεώσεις του, χρεώνονται και οι προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλει, για μία ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ανταποκρινομένη με την μεγαλυτέρα δυνατή βούληση στο σημαντικόν του θεσμικού της ρόλου. Η ύπαρξη παρελκουσών συμπεριφορών δικαστικών λειτουργών, όπως άλλωστε και η κατά περίπτωση καθυστέρηση αποδόσεώς της δικαιοσύνης αποτελούν θέματα προς άμεση επίλυση. Το περιστατικό με τον παιδόφιλο του Κολωνού, τις άνομες πράξεις του και την δικαστική του αντιμετώπιση, επιβάλλεται να τον κινητοποιήσει. Επί τέλους εκτός από την ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητα, υπάρχουν οικογένειες που έχουν ανάγκη από την προστασία του κοινωνικού κράτους και δεν επιτρέπεται να εθελοτυφλεί. Το υπουργείο κοινωνικής συνοχής και οικογενείας που δημιούργησε, απαιτείται να αναλάβει αμέσως δράση για την προστασία της οικογενείας και πάνω απ όλα των παιδιών.
Εν τω μεταξύ η ομαλοποίηση των σχέσεων των κυβερνώντων με την Ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησία επιβάλλεται να γίνει ΤΩΡΑ. Η αγνόηση της απόψεώς της, με την ψήφιση του νομοσχεδίου εξοφλήσεως επιταγών της woke ατζέντας, πρέπει να αναστραφεί άμεσα. Η Εκκλησία της Ελλάδος, είναι η μόνη που ασκεί κοινωνική ουσιαστικά πολιτική, όταν η κυβέρνηση περί επικοινωνιακών και μόνον επιτευγμάτων, τυρβάζει. Ο Ελληνικός λαός, ταυτισθείς επί αιώνες με την Ορθοδοξία και την εξ αυτής απορρέουσα και δημιουργηθείσα παράδοση, είναι ιδιαιτέρως συνδεδεμένος μαζί της. Κάθε πρόκλησή της, μέσω της ικανοποιήσεως των προταγμάτων του δικαιωματισμού, πληγώνει και τον Ελληνικό λαό, αλλά και τους ηθικούς και αξιακούς του κανόνες ,με τους οποίους πορεύεται για χιλιετίες.
Οι καιροί ου μενετοί.
Με δεδομένο ότι οι ανοχές και αντοχές των Ελλήνων εξαντλούνται, η απαίτηση επιλύσεως σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων είναι αδήριτη. Η οσμή της σήψεως τώρα επιβάλλεται να ενεργοποιήσει όλους τους Έλληνες. Αρκετά με τους πειραματισμούς των εντεταλμένων μειοδοτών, πάνω στον εθνικό κορμό. Η Ελλάδα πρέπει να αναπνεύσει, να αναζωογονηθεί και να ασχοληθεί με τα μείζονα και σ’αυτά δεν έχουν θέση οι υπηρέτες Νεοταξιτών αφεντάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου