Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Η ισχύς εν τη ενώσει

 Γράφει ο Τρύφων Μπουγάς,

Μέλος ΕΣ του Εθνικού Μετώπου,



Είναι μια δικαίωση και αποτελεί μεγάλη τιμή, να είσαι κομμάτι μιας προσπάθειας, απ’ όταν αυτή είναι στη γέννηση της. Όταν υπάρχουν λίγοι, αλλά εκλεκτοί. Αλλά καθετί αληθινό ως προσπάθεια, αρχίζει με την παρόρμηση ορισμένων «τρελών». Κάπως έτσι, τον περασμένο Ιούνιο, κατέβηκε στις τελευταίες Εθνικές εκλογές το Εθνικό Μέτωπο με λίγο λιγότερους από 3000 να αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια με την ψήφο τους.

Από τότε και αυτούς τους μήνες που ακολούθησαν, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το διάστημα, είχε την ευκαιρία ο κόσμος να κρίνει ποιοι προσπάθησαν για το καλό του εθνικιστικού, ποιοι ήθελαν τον χώρο ενιαίο και αν η παρουσία εκείνων που επέλεξαν οι εθνικιστές ψηφοφόροι, να τους εκπροσωπήσουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι αντάξια των προσδοκιών.

Μπορεί να ξεκινήσαμε λίγοι, αλλά η αλήθεια είναι πως η δυναμική παρουσία του Εθνικού Μετώπου σε δράσεις, άρχισε να γίνεται αντιληπτή. Η αδιάλειπτη παρουσία στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, φέρνει τα πρώτα αποτελέσματα και αυτό δεν το λέμε εμείς για να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά το ομολογούν και τα ίδια τα συστημικά ΜΜΕ του δήθεν δημοκρατικού τόξου.

Το Εθνικό Μέτωπο, είναι εδώ για να κάνει συγκλήσεις, όχι ως προς την ιδεολογία, αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη. Αλλά για να ενώσει κάτω από τη σκέπη του, παλιούς και νέους συναγωνιστές. Ανάμεσα μας δεν υπάρχει μνησικακία, ούτε ρεβανσισμός και αυτό που παλεύουμε να κάνουμε, είναι να ενώσουμε τα κομμάτια ενός δύσκολου παζλ, βάζοντας στην άκρη τα όποια λάθη μπορεί να έγιναν από συναγωνιστές στο παρελθόν, αρκεί να μην είχαν ιδιοτέλεια. Εδώ κάνουμε μια απόπειρα για μια συλλογική προσπάθεια, για την ανάπτυξη της ιδέας του εθνικισμού, μακριά από προσωποπαγή σχήματα και κόμματα.

Ο κόσμος πυκνώνει τη συμμετοχή του απ’ όλη την Ελλάδα, στο Εθνικό Μέτωπο, με ολοένα και περισσότερες Τ.Ο να ξεφυτρώνουν στην περιφέρεια. Άλλωστε αυτόν τον σκοπό έχουν και οι συνεχείς περιοδείες μας απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα με συνδιασκέψεις σε πολλές διαφορετικές πόλεις, για να καταλήξουμε στο μεγάλο συνέδριο του κόμματος που θα λάβει χώρα σύντομα, στην Αθήνα.

Κύριο μέλημα, να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας, στην ελληνική οικογένεια, στον Έλληνα αγρότη που μοχθεί καθημερινά. Σε πόλεις και βουνά, σε οποιαδήποτε άκρη της Ελλάδας το εθνικιστικό κίνημα, με καθαρό αέρα εθνικής απελευθέρωσης φουντώνει. Με το Εθνικό Μέτωπο κοντά στον πολίτη. Στάσου δίπλα μας, για να δυναμώσουμε τη φωνή του τόπου για μια πατρίδα ελεύθερη.

Το Εθνικό Μέτωπο θα δώσει το παρόν στις ευρωεκλογές για την Εθνική Ταυτότητα, την Εθνική οικονομία και Εθνική κυριαρχία. Απέναντι στις εντολές των Βρυξελλών και τις πολιτικές της αντικατάστασης πληθυσμού, του ξεπουλήματος και του ενδοτισμού.

Μαζί με το Εθνικό Μέτωπο που ξέρει και μπορεί

Μέχρι την εθνική Απελευθέρωση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου