Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΝΑΤΟ: «Προετοιμαστείτε για ρωσική εισβολή στην Ευρώπη» – Πυρηνικός χειμώνας;

Ο γγ του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg σε μια δραματική ανακοίνωση …..δήλωσε … ότι  η Ευρώπη οφείλει να «προετοιμαστεί για μια Ρωσική εισβολή», σκορπώντας πανικό  στην ΕΕ .
Η δήλωσε του νατοϊκού αξιωματούχου έχει σημάνει «συναγερμό» στην Μόσχα που θεωρεί ότι σε  Ουκρανία και Συρία θα έχουμε δραματικές εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα  με αναζωπύρωση του πολέμου ο οποίος θα έχει μεγάλες προεκτάσεις.
Οι δηλώσεις του «λαγού» γγ του ΝΑΤΟ απλά αποτελούν «μήνυμα» για αυτό που έρχεται το αποκωδικοποιεί αμυντικός αναλυτής από την Μόσχα.

Σύμφωνα με τον Ρώσο αμυντικό αναλυτή Marcus Godwyn,  εκατόν πενήντα εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες είναι περίεργο να αποτελούν πραγματικά  απειλή για την «Δύση» , άρα οι ΗΠΑ ετοιμάζουν ¨πολεμικό σενάριο» πιθανόν σε Βαλτική ή Καλίνινγκραντ  .
Είναι όμως τόσο επικίνδυνοι οι Ρώσοι στον κόσμο σήμερα; ή μήπως είναι η Δύση η οποία χρειάζεται τόσο απεγνωσμένα να πιστέψει η κοινή γνώμη , ότι υπάρχει «μπαμπούλας» με το όνομα  Βλαντιμίρ Πούτιν;

Ένα ηχηρό «ΟΧΙ» είναι η μόνη δυνατή απάντηση που κάθε λογικός, ορθολογικός άνθρωπος  ο οποίος θα είχε  έστω και λίγο ενημερωθεί θα έδινε, συνεχίζει ο ίδιος.Ο Stoltenberg επιβεβαίωσε  αυτό που έχουν κατά νου τους όλοι οι «ενημερωμένοι» αμυντικοί αναλυτές» λόγω πολλών υποψιών …ότι δηλαδή το ΝΑΤΟ ετοιμάζει σχέδια «υποβάθμισης» της Ρωσίας και της Κίνας για να αναλάβει και πάλι τα ηνία του πλανήτη, μόνο που αυτό πλέον είναι αδύνατο .
Η Δύση άρχισε ανοιχτά να  προκαλεί την Ρωσία στις αρχές της δεκαετίας του 2000, και από τότε μόλις  το 2013 ξαναπροσπάθησε να επιτεθεί στην  Δαμασκό ανεπιτυχώς όμως λόγω Ρωσίας , (αν και μερικοί αναφέρουν και κινεζική παρέμβαση ).
Συνεχώς όμως η  Ρωσία δέχεται ατελείωτες και πολύ ακραίες προκλήσεις από την δύση , οι οποίες μπορεί να ερμηνευθούν  μόνο ως » παρότρυνση» της Μόσχας να προβεί στην πρώτη κίνηση για  πόλεμο με την Δύση.
Οι Δυτικοί  κυβερνώντες θέλουν πραγματικά ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο τώρα…και  πυρηνικό Αρμαγεδδώνα για τους δικούς τους λόγους, (όλοι έχουμε διαβάσει τις ιστορίες και  δει δεκάδες φωτογραφίες πολυτελών καταφυγίων και  «αποθηκών» που έχουν προετοιμάσει  οι κυρίαρχες ελίτ για τον εαυτό τους με σκοπό να επιζήσουν , ενώ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί θα εξαϋλώνονται ).
Ο  Marcus Godwyn τονίζει ότι οι δυτικοί αξιωματούχοι είναι τουλάχιστον  αλαζόνες και παραπλανημένοι αν νομίζουν ότι η  Ρωσία θα συνθηκολογήσει μόνο με τη θέλησή τους, εφόσον βρεθεί αντιμέτωπη  με την απειλή ενός ολοκληρωτικού πολέμου ή  οι πολίτες  της Ρωσίας οι οποίοι δήθεν «καταπιέζονται , είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν ενάντια την ηγεσία τους για να «απελευθερωθούν».
Επίσης οι ίδιοι « αξιωματούχοι» του ΝΑΤΟ πιστεύουν ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις παραμένουν αναποτελεσματικές, χωρίς εφόδια, ηθικό και ικανή ηγεσία
«Το τι θα αντιμετωπίσει το ΝΑΤΟ  είναι πραγματικά  μια τεράστια έκπληξη από μια χώρα σαν την Ρωσία που έχει επιβιώσει εδώ και 1000 χρόνια από πολλούς ισχυρούς εχθρούς», συνέχισε ο ίδιος.
Η βίαιη ανατροπή της ουκρανικής κυβέρνησης μέσω των ΗΠΑ και της ΕΕ τον  Φεβρουάριο του  2014 θα μπορούσε πολύ  εύκολα να οδηγήσει  σχεδόν αμέσως στο Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο , αν δεν επικρατούσε ψυχραιμία  στο Κρεμλίνο.
Είναι σαφές ότι η ρωσική ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία  δεν ανέμενε μια τέτοια ακραία κίνηση από τη Δύση και πιάστηκε στον ύπνο…όμως αυτό έγινε μια φορά διότι από τότε  και στο εξής όλα άλλαξαν.
Αν ο Πούτιν ήταν το είδος του ατόμου που θα επέτρεπε στον εαυτό του να νικηθεί  από την προσωπική του υπερηφάνεια , ή  ακόμα και μερικοί  από τους υπουργούς και τους συμβούλους του, ήταν παρόμοιας απόχρωσης, τώρα όλα στον πλανήτη θα   είχαν καλυφθεί από  ραδιενεργό σκόνη .
Το γεγονός είναι ότι υπό την ηγεσία του Πούτιν, η Ρωσία έχει απλώς απορροφήσει  και  διαλύσει  κάθε είδος «επίθεσης» της Δύσης,  ώστε τώρα η Μόσχα να έχει μεταπέσει αυτή σε  στρατιωτική δράση  ατέρμονης μάλιστα διάρκειας.
Η προσάρτηση της Κριμαίας και του πληθυσμού της και η ρωσική επέμβαση στη Συρία κατόπιν αιτήματος της συριακής κυβέρνησης είναι τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα το τι αναμένει τους δυτικούς εφόσον συνεχίσουν έτσι .

Η ρωσική αυτοσυγκράτηση όμως ως μορφής αντιποίνων «πέθανε» και  πλέον  η ρωσική ανώτατη ηγεσία έχει αφήσει τη Δύση να εκτίθεται όλο και περισσότερο.
Επίσης υπάρχει μια αυξανόμενη απογοήτευση μεταξύ των ηγετών  της Δύσης και κυρίως των Ευρωπαίων πολιτών , οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσουν στα σχέδια της Ουάσιγκτον να αιματοκυλήσει την ευρωπαϊκή ήπειρο και πάλι (εποικίζοντας την στην συνέχεια  με νέους  μουσουλμάνους μετανάστες).
Τελικά, όμως αυτή η εξαιρετική εμφάνιση  ενός ιδιότυπου αυτο-ελέγχου της  ρωσικής ηγεσίας, δεν μπορεί πλέον να αποτρέψει έναν ολοκληρωτικό  πόλεμο με την Δύση,  η οποία τόσο τον ποθεί , αλλά έχει μεταστρέψει την κοινή γνώμη και αυτό είναι σημαντικό, για να αποτραπεί οτιδήποτε έστω και παραπέντε», κατέληξε ο ίδιος .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου