Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Οι περιούσιοι φοροεισπράκτορες ανά τους αιώνες [Βίντεο]



Από την Αρχαία Ρώμη μέχρι τις μέρες μας ...οι φοροεισπράκτορες τυγχάνει να είναι ...πάντα περιούσιοι. Στα χρόνια του Χριστού μάλιστα αναφέρεται ένα περιστατικό κατά το οποίο οι περιούσιοι φοροεισπράκτορες ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ 20 επιφανείς κατοίκους της Σκυθόπολης (Έλληνες μάλλον) επειδή αρνήθηκαν να πληρώσουν τους βαρείς φόρους. 
Αντίθετα στο ίδιο άρθρο η Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια σημειώνει ότι οι φοροεισπράκτορες ήταν ανεκτικοί προς τους ομόθρησκούς τους. 

Στο Ταλμούδ οι φοροεισπράκτορες απαγορευόταν να γίνουν δικαστές ή ακόμα και να παρουσιαστούν ως μάρτυρες ενώ τα λεφτά τους θεωρούνταν προϊόν κλοπής. 

Να σημειώσουμε ότι οι φοροεισπράκτορες πλήρωναν ένα συγκεκριμένο ποσό στους Ρωμαίους ως προεξόφληση των φόρων και κατόπιν εισέπρατταν ότι ήθελαν, όποτε ήθελαν κι από όποιον ήθελαν, έχοντας απόλυτες εξουσίες επάνω στους υποτελείς φορολογούμενους. 
Στο ίδιο άρθρο αναφέρονται αρκετά Βασίλεια της Ευρώπης που λειτουργούσαν με παρόμοιο τρόπο. 
Εισέπρατταν ένα εφάπαξ ποσό από τους τοκογλύφους και παρέδιδαν την είσπραξη φόρων, τελών μονοπωλίων, εκτελωνισμών κλπ στην απόλυτη ευχέρεια των περιούσιων.
Σήμερα έχουμε Υπουργό Οικονομικών στις ΗΠΑ ...έναν περιούσιο (Jack Lew), Υπουργό Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επίσης έναν περιούσιο (P. Moscovici)... Δεν άλλαξαν πολλά τα τελευταία 2000 χρόνια...
Τα χρέη, λόγω των τοκογλυφικών πρακτικών είναι αέναα, δεν αποπληρώνονται ποτέ και μεταφέρονται από τον ένα αιώνα στον επόμενο... Οι τοκογλύφοι παραδίδουν τα ακούραστα υπερκέρδη αυτής της αέναης ληστείας του ιδρώτα των ανθρώπων, στους κληρονόμους τους... και οι προδοτικές κυβερνήσεις εκλέγονται ΜΟΝΟ υπό την προϋπόθεση, ότι θα αναγνωρίσουν εξ ολοκλήρου όλα τα δάνεια που πήραν οι προηγούμενοι ...ακόμα και τα εικονικά. 
Ο Μπακούνιν είχε μιλήσει για «συλλογικό παράσιτο» της ανθρωπότητας... όταν συσχέτισε τον Marx με τους Rothschild, κάτι που δεν έφτασε στ' αυτιά των δήθεν αναρχικών ...που έχουν μετατραπεί σε ιδιωτικό στρατό του Σιωνισμού. 
Μάλιστα ο Marx σχετίζεται με την Οικογένεια Philips της γνωστής εταιρίας ...Άλλη μία αυθεντική ιστορία επιτυχίας περιούσιων και πιθανόν ήταν 3ος ξάδερφος του Rothschild ...γι' αυτό άλλωστε ξέχασε κάθε αναφορά στο όνομα αυτού, που κατείχε τον μισό πλούτο της Γης την εποχή εκείνη... 
Μιλώντας για Κεφάλαιο ...μάλλον εννοούσε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ κι όχι των τοκογλύφων. 
Συμπτωματικά πάντα οι Illuminati που ίδρυσε ο περιούσιος Weishaupt... δούλευαν προκειμένου να επιτύχουν την:
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ...
KΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
Δεν σας θυμίζουν όλα αυτά ...λίγο Γαλλική και λίγο Κομμουνιστική «Επανάσταση»;

Κατάσχεση της ατομικής περιουσίας μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσω τοκογλυφίας είτε μέσω Κομμουνιστικού Νόμου. Ο τρόπος αλλάζει, όχι το αποτέλεσμα.
Και η αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας μέσω τοκογλυφίας ήταν ο μοναδικός λόγος των δεκάδων διωγμών που υπέστησαν οι περιούσιοι. Κι είναι φυσικά το μόνο πράγμα που αποφεύγουν να αναφέρουν τα βιβλία της Ιστορίας... Δηλαδή το γιατί αυτού του διωγμού αποκλειστικά των περιούσιων από την Ισπανία του Μεσαίωνα, τη Γερμανία του Μεσαίωνα, τη Γερμανία του 20ου αιώνα κλπ, που κρατάει 2000 χρόνια τώρα... 
Διαβάστε στα Αγγλικά, σε δύο μόνο σελίδες που έγραψε ο Μαρτίνος Λούθηρος τον Μεσαίωνα πόσες φορές αναφέρεται στην τοκογλυφία (usury). 

περισσότερα εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου