Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

«Στρατός του Ισλάμ» κατά του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και κατά της Ελλάδας στην Θράκη: Ποιοι αναλαμβάνουν ένοπλη δράση μετά από εντολή Ρ.Τ.Ερντογάν

«Φωτιά» ανάβουν σχέδια του Τούρκου ηγέτη ο οποίος θέλει να εμφανίζεται ως ο ‘Βασιλιάς του Ισλάμ «, εφαρμόζοντας σχέδια κατά του Ισραήλ στην Γάζα, κατά της Ελλάδας στην Θράκη αλλά και κατά της Βουλγαρίας στη νότια πλευρά της χώρας.
Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται ότι ταιριάζουν με τις επιδιώξεις και την συγκέντρωση ισχυρού μουσουλμανικού πληθυσμού.

Μόνο τυχαία δεν είναι τα δημοσιεύματα που φέρουν της Σ.Αραβία και τα ΗΑΕ  να τον αποκαλούν «διχασμένη προσωπικότητα».
Τουρκική εφημερίδα «κοντά» στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κυβερνών κόμμα του ΑΚΡ προτρέπει  57 ισλαμικά κράτη να δημιουργήσουν τον αποκαλούμενο «στρατό του ισλάμ» ειδικά για να επιτεθούν κατά του «μισητού» για τους ίδιους Ισραήλ.
Δεν πρόκειται απλά για μια πληροφορία. Το Ισραήλ φαίνεται ότι διαθέτει πληροφορίες πως κάτι ακόμη πιο σημαντικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Ινστιτούτο Ερευνών Μέσων Ανατολής (MEMRI) αναφέρει ότι το άρθρο εμφανίστηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας υπό τον τίτλο «Τι θα έπρεπε να γίνει για να δημιουργηθεί ένας στρατός του Ισλάμ κατά του Ισραήλ;»
Το άρθρο δημοσιεύθηκε λίγο πριν την τελευταία  σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, ο οποίος διαθέτει  57 μέλη, ανέφερε το ινστιτούτο  MEMRI.
Αυτό σημειώνει :
«ότι ένας τέτοιος κοινός στρατός θα υπερβεί σε αριθμό σε μεγάλο βαθμό τον ισραηλινό στρατό ενώ θα υπερέχει σε εξοπλισμό και προϋπολογισμό και θα είχε όλα τα  στατιστικά στοιχεία για να το αποδείξει αυτό.
«Απαιτείται επίσης η δημιουργία κοινών στρατιωτικών βάσεων για τις στρατιωτικές, εναέριες και ναυτικές δυνάμεις του στρατού του Ισλάμ που θα εμπεριέχει δυνάμεις από όλο τον μουσουλμανικό κόσμο για να πολιορκήσουν το Ισραήλ, σημειώνοντας ότι το Πακιστάν, ως η μοναδική πυρηνική χώρα, θα είχε «ειδικό καθεστώς »μεταξύ των χωρών του ισλαμικού συνασπισμού .
Το MEMRI εξήγησε ότι πολλά από τα βασικά σημεία του άρθρου της εφημερίδας «έχουν ληφθεί από την ιστοσελίδα της τουρκικής μισθοφορικής οργάνωσης SADAT International Defense and Consulting Company, η οποία παρέχει συμβουλές σε θέματα άμυνας, ασφάλειας , στον Τούρκο πρόεδρο καθώς και στρατιωτική οργάνωση, εκπαίδευση σε «πιστούς» Σύρους , Παλαιστίνιους και άλλους μουσουλμάνους στην Τουρκία .
«Η εταιρεία διαθέτει ατζέντα για την προώθηση της παν-ισλαμικής στρατιωτικής συνεργασίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η  αποστολή της  αφορά την «καθιέρωση της  συνεργασίας στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας και της αμυντικής βιομηχανίας μεταξύ των ισλαμικών χωρών για να βοηθήσει τον ισλαμικό κόσμο να λάβει την σωστή θέση του ανάμεσα στις υπερδυνάμεις παρέχοντας … στρατηγικές συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες με πρώην  στρατιωτικούς και  δυνάμεις εσωτερικής ασφάλειας .
Το άρθρο τονίζει ότι :
«Είναι φανερό ότι οι [κοινές] στρατιωτικές δυνάμεις των κρατών μελών της ισλαμικής συνεργασίας θα μπορούν να υπερβούν σε μεγάλο βαθμό τις δυνάμεις του Ισραήλ. Επιπλέον, σε μια πιθανή στρατιωτική επιχείρηση, αυτή η ανωτερότητα [μπορεί] να πραγματοποιηθεί επί τόπου με τη δημιουργία κοινών στρατιωτικών βάσεων για τις επίγειες, αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις ».
Αναφέρει δε ότι εάν τα κράτη μέλη του ΟΙΚ «ενώσουν και συγκροτήσουν κοινή στρατιωτική δύναμη, θα είναι ο μεγαλύτερος στρατός στον κόσμο».
Ο συνολικός πληθυσμός των χωρών αυτών ανέρχεται σε 1.674.526.931. Ο αριθμός των στρατιωτών που υπηρετούν ενεργά στις χώρες αυτές είναι τουλάχιστον 5.206.100. »
Η εφημερίδα αποκαλεί το Ισραήλ «πολύ κατώτερο» και δηλώνει  ότι «αυτή η χώρα έχει καταλάβει την Ιερουσαλήμ ενώ περιβάλλεται από μουσουλμανικά κράτη», έχοντας πληθυσμό μόλις 8 εκατομμυρίων κατοίκων, ενώ μόνο η Κωνσταντινούπολη υπερβαίνει τα 14 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές ασφαλείας, η τουρκική εταιρεία SADAT συμμετέχει στην λωρίδα της Γάζας με σκοπό να βοηθήσει την Χαμάς να δημιουργήσει ικανό στρατό εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο για αστικό πόλεμο.
Αυτό είναι ένας σημαντικός λόγος διάλυσης της Τουρκίας.
Η δημιουργία ενός «Παλαιστινιακού στρατού» για την καταπολέμηση του Ισραήλ ήταν το όνειρο του Ερντογάν εδώ και πολλά χρόνια.
Πρόκειται για  τρομερό σχέδιο του Τούρκου προέδρου που «έχει όραμα» για την αναβίωση της εποχής του ισλαμικού κινδύνου και των επεκτατικών πολέμων .
Επειδή όμως η ιστορία αυτή είναι παλαιά , υπενθυμίζουμε ότι στην  Σαουδική Αραβία το 2016 κατά την ολοκλήρωση τεραστίων διαστάσεων διακλαδικής άσκησης  από 26 χώρες, είχε ακουστεί από τα μεγάφωνα «ο στρατός του ισλάμ» όταν παρευλαναν οι δυνάμεις που συμετείχαν.
Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν ότι ο εκφωνητής που προλόγιζε την παρέλαση των  στρατευμάτων από 26 χώρες παρακαλώ πολύ με ισλαμικές ευχές, όλες μουσουλμανικές, οι οποίες ακολουθούν το σουνιτικό  δόγμα, συμπεριλαμβανομένης και της «γείτονας» Τουρκίας.
Ο Σαουδάραβας εκφωνητής παρουσία αξιωματούχων από τις χώρες αυτές μιλούσε για το μεγάλο και γενναίο στρατό του Ισλάμ που παρέλαυνε μπροστά στα μάτια του  , όντως ο ίδιος σε θρησκευτική έκσταση .
Επίσης, σε  ένα μεγάλο πανό που κρέμονταν  στην περιοχή εισόδου της άσκησης ‘έγραφε:
«Αν ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο στρατός, αυτός είναι ο στρατός του Μωάμεθ» , καθώς υπήρχε έμβλημα με  το σχήμα ημισελήνου και από κάτω ανέφερε ο «Αλλάχ» βρίσκεται κάτω από την «Hasbinallah».
Πληροφορίες φέρουν την SADAT να έχει ενεργοποιηθεί για επεισόδιο στην ελληνική Θράκη. 
Ας προσέξουμε πολύ αυτή την πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου