Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Αυτός είναι ο ιδρυτής της καινούργιας χριστιανικής Σέκτας που χειροτόνησε εις «επίσκοπο» τον π. Λουκά - στέγη του βοτανικού [ έκτοτε εχει εξαφανιστεί απο τις διαμαρτυρίες ]


 «Ίδρυσα δική μου εκκλησία με καταστατικό και όλα είναι νόμιμα» 
Μια κανονική μπίζνα με υποψήφια θύματα ανθρώπους της θρησκείας φαίνεται πως έχει στήσει ένας άνδρας από την 
Κρήτη, εν ονόματι Θωμάς Κονσολάκης. Ο ίδιος αυτοαποκαλείται Σεβασμιώτατος Ιλαρίων και έχει δώσει στον εαυτό του τον τίτλο του «Μητροπολίτη Κρήτης,υπέρτιμου και έξαρχου Ευρώπης» και  παρουσιάζεται ως πρόεδρος κάποιας «ελληνορωσικής μητροπολιτικής συνόδου», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στην αρχιεπισκοπή Κρήτης.
Ο ξανθός ρασοφόρος μάλιστα έχει δημιουργήσει ένα χώρο, που ο ίδιος ονομάζει ησυχαστήριο«Παναγία Θεραπεύτρια», στη Νέα Μάκρη και εκεί δέχεται συναντήσεις με κόσμο κατόπιν ραντεβού! Το ησυχαστήριο του διαθέτει μέχρι και πισίνα στην οποία, όπως λέει, βαφτίζει με αγιασμένα νερά από την Παναγία!









Αναλυτικά η ανακοίνωση της αρχιεπισκοπής Κρήτης:
«Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανισθεί στο Ηράκλειο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής κυρίως Κρήτης, κάποιος ρασοφόρος, ο οποίος ονομάζεται "
Μητροπολίτης Κρήτης Ιλαρίων ο Α', Υπέρτιμος και έξαρχος πάσης Ευρώπης και Πρόεδρος της Ελληνορωσικής Μητροπολιτικής Συνόδου Ευρώπης".
Ως έδρα του παρουσιάζει κάποιο Ησυχαστήριο "Παναγία Θεραπεύτρια" στη Νέα Μάκρη Αττικής.
Ο συγκεκριμένος ρασοφόρος πραγματοποιεί συνάξεις σε ξενοδοχεία, αίθουσες και ιδιωτικούς χώρους, προσκαλεί ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας για να τους "σταυρώσει" και δήθεν να τους θεραπεύσει.
Πληροφορούμε τον ευσεβή λαό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας, ότι ο συγκεκριμένος ρασοφόρος είναι άγνωστος για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας.
Δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία Κρήτης, ούτε με κάποια από τις Κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο, ούτε υπάρχει Ελληνορωσική Μητρόπολη Ευρώπης ή Ελληνορωσική Μητροπολιτική Σύνοδος.
Για τους παραπάνω λόγους, ζητούμε την προσοχή των ευσεβών χριστιανών εις το συγκεκριμένο θέμα, να βρίσκονται σε εγρήγορση, να εμπιστεύονται μόνο  την Τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία μας και τις ευρισκόμενες σε κοινωνία με τις Κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες».

χειροτονια π. Λουκα 

  video    https://www.youtube.com/watch?v=7yzD_IoGhdU



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου