Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Δημάριο Ξάνθης – Στον δρόμο των ισλαμιστών


Κείμενο του ιστολόγιου 31/1/2019
Το χάτιμ είναι σαν τελετή λήξης μαθημάτων κατηχητικού.
Πλην όμως επειδή οι δάσκαλοι Κορανίου που υπάγονται στους τουρκόψυχους ψευτομουφτήδες, είναι παντελώς ανεξέλεγκτοι από την μεριά της ελληνική πολιτείας και κατά καιρούς έχουμε δει ¨πράματα και θάματα¨ από αυτούς. Τελευταία ήταν το βίντεο με τα παιδιά τα οποία έκαναν αναπαράσταση εφόδου κατά των απίστων…



Τώρα λοιπόν βρήκαμε μια άλλη ενδιαφέρουσα φωτογραφία. 15 Απριλίου 2018 έγινε στο Δημάριο της Ξάνθης τελετή χάτιμ. Η τελετή ήταν υπό την αιγίδα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.  Εξ ου και η παρακάτω αφίσα.

Παραβρέθηκαν ο Αχμέτ Χράλογλου-βοηθός του μουφτή Ξάνθης, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά κ.α.
Στην πρώτη λοιπόν φωτογραφία βλέπουμε παιδάκια από αυτή την εκδήλωση τα οποία δίκην  ¨στρατού του Αλλάχ¨,  κάνουν το σήμα του ¨ένας¨  αναφερόμενα στον Αλλάχ
Η χειρονομία αυτή παραπέμπει σε ισλαμιστικές κοινότητες. Προς αποφυγήν παρεξήγησης να ξεκαθαρίσουμε πως εν προκειμένω δεν υφίσταται κάτι το παράνομο, αλλά κάτι σίγουρα το απόλυτα ανησυχητικό.
Ας θυμήσουμε ποιοι άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν χρησιμοποίησαν αυτό το σήμα

Ο δολοφόνος του Ρώσου πρεσβευτή Καρλόφ στην Άγκυρα. Μόλις έχει σκοτώσει τον πρεσβευτή και αμέσως μετά κάνει αυτό το σήμα.

Χαλίς Μπαγιιουντζούκ λέγεται ο παραπάνω ¨κύριος¨. Εκ των ηγετικών στελεχών της ISIS στην Τουρκία. Συνελήφθη αρκετές φορές για την δράση του αυτή. Βλέπετε την χειρονομία..

Και φυσικά τα ανθρωποειδή της ISIS στην Συρία και το Ιράκ.
Πηγή: TourkikaNea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου