Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Καταγγελία στο EleftherosTypos.gr: Μας έκλεισαν σαν τα ποντίκια και μας έριχναν χημικά

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΙΝΗΣ
Η αστυνομία ρίχνει χημικά από την πάνω πλευρά της πλατείας κατά του συγκεντρωμένου πλήθους , ενώ από πίσω οι κλούβες έχουν δημιουργήσει φραγμό
Σε ακροδεξιά στοιχεία στοιχεία ρίχνει την ευθύνη η αστυνομία και το Μαξίμου τα επεισόδια που έγιναν στην κέντρο της Αθήνας κατά την διάρκεια του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου για την Μακεδονία. 

Όπως θα δείτε και εσείς όμως στις εικόνες και τα βίντεο του EleftherosTypos.gr μόνο ακροδεξιοί δεν ήταν όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο. Χαρακτηριστική είναι οι περίπτωση στην οδο Σταδίου.
Η αστυνομία ρίχνει χημικά από την πάνω πλευρά της πλατείας κατά του συγκεντρωμένου πλήθους , μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι ενώ από πίσω οι κλούβες των ΜΑΤ έχουν δημιουργήσει φραγμό και να μην μπορεί να περάσει ο κόσμος να προφυλαχτεί.
Τότε δίνεται η εντολή να ανοίξουν οι δύο κλούβες έναν μικρό διάδρομο αλλά και πάλι οι αστυνομικές δυνάμεις χτυπούσαν τους συγκεντρωμένους. οπού επαναλαμβάνω ήταν απλοί πολίτες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους ανθρώπους.
Το ίδιο ακριβώς και στην Πανεπιστημίου.  Κλειστεί με κλούβες των ΜΑΤ και έστελναν τις χιλιάδες κόσμου την ώρα που έπεφταν τα χημικά να περάσουν από δρόμους όπως η Βουκουρεστίου. οπού και εκεί είχαν ρίξει χημικά και μέσα στην στοά  Σπύρου Μήλιου με τους ανθρώπους που είχαν βρει καταφύγιο να τρέχουν να προστατευτούν χωρίς όμως να μπορούν.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στο EleftherosTypos.gr  πολίτες, οι αστυνομικοί τους «έκλεισαν σαν τα ποντίκια, για να φύγουν από το συλλαλητήριο. Έγινε άσκοπη χρήση προς το μέρος μας και μας είχαν κλείσει με τις κλούβες τους από την πίσω μεριά. Το έκαναν επίτηδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου