Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΜΕΚΕΑ)


Η κυβέρνηση των «αριστερών» απατεώνων, χάρη στην ανοχή της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς», μετατρέπεται σε κοινοβουλευτική Χούντα


1. Αφού η Κυβέρνηση των «αριστερών» απατεώνων κατάφερε να σχηματίσει μια πλειοψηφία που στηρίζουν οι χειρότεροι τυχοδιώκτες από τους επαγγελματίες πολιτικούς, στη συνέχεια έπρεπε να περάσει τον μεγαλύτερο σκόπελο για να εκτελέσει πιστά την εντολή που είχε πάρει από τα αφεντικά της, τα οποία ουσιαστικά τη διόρισαν: δηλαδή τη Χούντα του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών και το ΝΑΤΟ. Ο σκόπελος ήταν η μαζική λαϊκή αντίδραση στη μετονομασία της FYROM σε Βόρεια Μακεδονία. Όμως η εντολή δεν δεχόταν καμία εξαίρεση και ήταν ο όρος για να στηρίξει η Υπερεθνική Ελίτ των πολυεθνικών, που ελέγχει την Ευρωχούντα και το ΝΑΤΟ, την Κατοχική Κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, από τις οποίες κρίνεται όχι μόνο η πολιτική, αλλά ίσως και προσωπική τύχη πολλών από τα μέλη της.
Ο βασικός στόχος των Κατοχικών δυνάμεων είναι η αναδιάταξη των Βαλκανίων, για την οποία είχαν αναγκαστεί να καταφύγουν και σε πόλεμο και η προσχώρηση όλων των Βαλκανικών κρατών και κρατιδίων στους θεσμούς της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε), δηλαδή το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

2. Η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά», καλυπτόμενη πίσω από ένα ψευτο-διεθνισμό που δεν έχει σχέση με τον πραγματικό διεθνισμό της παλιάς αντισυστημικής Αριστεράς, αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο δεκανίκι της Υ/Ε στηρίζοντας το άνοιγμα των συνόρων, όχι για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά για καθαρά οικονομικούς λόγους που βολεύουν τις πολυεθνικές, οι οποίες άλλωστε έχουν καθιερωθεί και στο «Σύνταγμα» της ΕΕ με το όνομα «4 ελευθερίες» και εκφράζουν βέβαια την πεμπτουσία της παγκοσμιοποίησης…
3. Με δεδομένο επομένως ότι η λαϊκή αντίδραση ήταν βέβαιο ότι θα εκδηλωνόταν πανηγυρικά μόλις δίνονταν η παραμικρή ευκαιρία, όπως και πράγματι δόθηκε με την οργάνωση παλλαϊκού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, τι άλλη διέξοδο είχε η Κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων τόσο για να εκπληρώσει την αποστολή που φορτικά τής επαναλάμβαναν οι εκπρόσωποι των αφεντικών που επισκεπτόντουσαν συχνά-πυκνά τους υποτακτικούς τους στο Μαξίμου, από το να προσπαθήσει με κάθε μέσο να αμαυρώσει το συλλαλητήριο ότι δήθεν οργανωνόταν και πλαισιωνόταν από «ακροδεξιούς» της Χρυσής Αυγής (ΧΑ) κλπ; Όταν όμως η απόπειρα αυτή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των καναλιών και ιδιαίτερα των κρατικών που στελεχώνονται από «ανθρώπους» της, απέτυχε παταγωδώς, αφού την υποστήριξή τους στο συλλαλητήριο προσέφεραν και κάποιοι από τους σημαντικότερους ανθρώπους των Γραμμάτων και Τεχνών στη χώρα, τι άλλο απέμενε στους κυβερνητικούς απατεώνες από το να αμαυρώσουν τον ίδιο τον λαό που μετείχε κατά εκατοντάδες χιλιάδες –παρά την Γκεμπελική προπαγάνδα των απατεώνων και των οργάνων τους στον Κρατικό μηχανισμό που μιλούν για… 60.000; Μα φυσικά η παλιά δοκιμασμένη τεχνική της προβοκάτσιας.
4.Έτσι ξαφνικά, ...

 
ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 21/1/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου