Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Η μόνη επιλογή που απομένει για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ...
... ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ 
ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. "


- Αναλυτής πληροφοριών και πρώην στρατιωτικός αξιωματικός


Το Deep State  θέλει πόλεμο.

Η κυβέρνηση σκιάς θέλει πόλεμο.

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα θέλει πόλεμο.


Το CFR, η τριμερής επιτροπή και ο όμιλος Bilderberg θέλουν πόλεμο.

Η RIIA, η LBMA και η SERCO θέλουν πόλεμο.

Η επιτροπή των 300 και η μαύρη ευγένεια θέλουν πόλεμο.


Το Ισραήλ θέλει πόλεμο.

Η Σαουδική Αραβία θέλει πόλεμο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θέλουν πόλεμο.


Η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών θέλει πόλεμο.

Η εταιρική Αμερική θέλει τον πόλεμο.

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ θέλει πόλεμο.

Ακόμη και η διοίκηση του Τράμπα ετοιμάζεται για πόλεμο.


ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ;

Επειδή πραγματικά δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από τις μη βιώσιμες δυσκολίες τους. Μόνο ενεργοποιώντας ένα γεμάτο φανταστικό σενάριο του Γ 'Παγκοσμίου Πολέμου μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν και ακόμη και να ανθίσουν. Πραγματικά, η παγκοσμιοποιημένη καμπάλα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης βρίσκεται τώρα σε μια αβάσιμη κατάσταση καθώς αυξάνεται πιο απελπισμένη.
Η μόνη πιο αειφόρος πτυχή του οίκου των καρτών τους είναι το συνεχώς καταρρέον Παγκόσμιο Οικονομικό και Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (GE & FS). Ποιος δεν αναγνωρίζει αυτή τη ρακέτα πολλών δεκαετιών σαν μια παγκόσμια χαρτοπαικτική λέσχη τυχερών παιχνιδιών όπου το σπίτι πάντα κερδίζει; Όταν όλοι οι μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές αναγκάζονται να παίξουν το παιχνίδι για να διατηρήσουν την εμφάνιση μιας δίκαιης αγοράς, ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν από την έκθεση αυτού του τεράστιου συστήματος Πυραμίδας-Πόντζι.
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι δημιουργοί του σημερινού Παγκόσμιου Οικονομικού και Χρηματοπιστωτικού Συστήματος γνώριζαν ότι θα έφταναν εδώ. Ότι οι ρωγμές στην πυραμίδα θα γίνουν πολύ μεγάλες για να τις κρύψουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι η συντριπτική ποσότητα διαχείρισης που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του μιγμάτων GE & FS έχει γίνει απλώς συντριπτική. Οι τράπεζες δεν μπορούν πλέον να το κάνουν και όλοι το ξέρουν.
Έπειτα, υπάρχει η ταχέως επιδεινούμενη κατάσταση των διεθνών υποθέσεων (που παράγονται με συνεχείς πράξεις λανθασμένης σημαίας) που αποτελεί μαρτυρία της συνεχιζόμενης και μηχανικής σύγκρουσης πολιτισμών. Οι εγχώριες υποθέσεις πολλών εθνών βρίσκονται επίσης σε κατάσταση μόνιμης αναστάτωσης με σκόπιμο σχεδιασμό (π.χ. Ουκρανία, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Υεμένη, Παλαιστίνη κλπ.).
Όλα αυτά τα αποκαλυπτικά γεγονότα δείχνουν την αναπόφευκτη κατάρρευση της σημερινής παγκόσμιας αυτοκρατορίας. 
Όλος ο κόσμος είναι τώρα μάρτυρας των εξωφρενικών εγκλημάτων που διαπράττονται συνεχώς από πολιτικούς και μεσίτες ενέργειας στην Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και το Τελ Αβίβ (και στο Παρίσι). Η αδυσώπητη προθυμία τους σε όλη τη Μεσόγειο ήταν ιδιαίτερα καταστροφική.
Αυτό που ακολουθεί είναι ένας κατάλογος με έντονες ανησυχίες και / ή σοβαρές εξελίξεις που εξηγούν το τελικό τέλος της Βρετανικής-Αμερικανικής Αυτοκρατορίας. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημαντικότερα συμβάντα, τα οποία σηματοδοτούν το τέλος της εποχής της αυτοκρατορίας.

• Η αποσύνδεση του Ιράν από το δολάριο ΗΠΑ και η μετάβαση στο ευρώ

• Παράνομες επιθέσεις μέσω απρόκλητης στρατιωτικής επιθετικότητας από το Ισραήλ στη Συρία

• Η κατοχή της Συρίας από το αμερικανικό στρατό και τη CIA

• Επίθεση στις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ

• Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δίνει ψευδή παρουσίαση στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

• Αδιάλειπτη υπερφόρτωση από το ΝΑΤΟ και τους αντιπροσώπους του

• Φυσικές χημικές επιθέσεις σημαίας που διοργανώνονται από τις Δυτικές δυνάμεις

•  Λειτουργία επιθέσεων Gladio που διεξάγονται παγκοσμίως

• Εξαιρετική μεταβλητότητα της χρηματιστηριακής αγοράς, ειδικά της NYSE

• Επαναπατρισμός χρυσού από πολλά κράτη της G20

• Πολλαπλή δεκαετία θεσμική καθοδική χειραγώγηση της τιμής του χρυσού

• Ασυνήθιστη έκρηξη κρυογονιών και εξαιρετική αστάθεια

•  Deep State οικόπεδα και συνωμοσίες που εκτελούνται καθημερινά με το φως της ημέρας

• Το μαλακό πραξικόπημα πραγματοποιείται κατά του POTUS

• Τα ZIRP και NIRP είναι τα νέα φυσιολογικά σε όλη την G8

• Εξέλιξη εμπορικού πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας

• Επικείμενοι Brexit και αγγλο-αμερικανοί εμπορικοί πόλεμοι με την Ευρωπαϊκή Ένωση

• Η διαρκή δίωξη της Ρωσίας και των συμμάχων της στο BRICS

• Η Ρωσία και η Κίνα σχηματίζουν στενές εμπορικές σχέσεις με μαζικές συμβάσεις ενέργειας

• Κύμα ρωσικών διπλωματικών δολοφονιών και εμπρηστικών πυρκαγιών σε ολόκληρη τη χώρα.

• Μαζική απέλαση ρωσικών διπλωματών από 30 έθνη με βάση ψευδείς κατηγορίες

• Ο Αμερικανός Πρεσβευτής στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ εκθέτει τον εαυτό του ως Ισραήλ Φίρστερ και θερμότερη.

• Ο νεοσπόνος σιωνιστής John Bolton διόρισε Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας

• Ο Neocon warhawk, Mike Pompeo, διόρισε τον Υπουργό Εξωτερικών

• Ο δικηγόρος βασανιστηρίων Τζίνα Χασπέλ διόρισε τον Διευθυντή της CIA

• Το υπουργικό συμβούλιο πολέμου έπεσε στη θέση του από το Tραμπ μετά την αποστολή πυροσβεστών.


Πρόβλημα το παρελθόν, επικίνδυνο το μέλλον.

Πρώτα απ 'όλα, ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει το TPTB από το απόλυτα διεφθαρμένο και εγκληματικό παρελθόν είναι να καταστρέψει όλα τα αρχεία ... και να σβήσει τη μνήμη. Ακόμα και τότε, τα ψηφιακά αρχεία θα υπάρχουν σίγουρα στο προβλέψιμο μέλλον. Παρ 'όλα αυτά, ο ιππότης είναι πλέον υποχρεωμένος να εξαφανίσει την ιστορία του, έτσι ώστε να μην γνωρίζουν οι σημερινές και οι μελλοντικές γενιές.
Η  διάδοση του Διαδικτύου, με τόσες πολλές ενοχοποιούμενες αλήθειες, είναι απαραίτητη για την πρωτοβουλία αυτή. Ο μόνος πρακτικός τρόπος για την επίτευξη αυτού του στόχου από την TPTB είναι κατά τη διάρκεια της προβλέψιμης ομίχλης του πολέμου που αναπόφευκτα θα υπερισχύει κατά τη διάρκεια του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Για παράδειγμα, εάν κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος στις ΗΠΑ, θα μπορούσε να προβλεφθεί επαρκής κάλυψη για το τεμαχισμό κάθε ευαίσθητου φακέλου που θεωρείται επικίνδυνο για τον ιππόδρομο.
Όσον αφορά το μέλλον, ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός για τη  νέα τους παγκόσμια τάξη , όπως ορίζεται από μια ολοκληρωτική κυβέρνηση ενός κόσμου,  είναι και πάλι ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Μόνο μια τέτοια καταστροφική και παγκόσμια ένοπλη σύγκρουση θα τους παράσχει την ευκαιρία να δημιουργήσουν επαρκές χάος σε όλο τον κόσμο - με το πνεύμα του Ordo ab chao (δηλαδή διαταγής από το χάος) - έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν μια  κυβέρνηση ενός κόσμου στην παγκόσμια κοινότητα των εθνών .

Ακριβώς όπως ο Παγκόσμιος Πόλεμος παρείχε το πρόσχημα για να σχηματιστεί η Κοινωνία των Εθνών και ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η ώθηση για τα Ηνωμένα Έθνη, ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για μια Κυβέρνηση  ενός Παγκοσμίου Πολέμου (OWG). Αυτή η παγκόσμια, υπερεθνική και κυβερνητική οντότητα είναι ο αποθέτης της επιχείρησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης . Το OWG έχει θεμελιωδώς κομμουνιστικό χαρακτήρα και διακρίνεται από ένα παγκόσμιο νομικό σύστημα, μια κοινή γλώσσα και ένα ενιαίο ψηφιακό νόμισμα. Το άθετο, τυραννικό OWG θα κυβερνάται από δεσπότες και δικτάτσες όπου το κράτος λατρεύεται ως Θεός.
ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ : Στην πραγματικότητα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι με τις ΗΠΑ εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Από τότε που ιδρύθηκε το Ομοσπονδιακό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι παγκοσμιοποιητές της NWO έχουν κυβερνήσει αποτελεσματικά τον κόσμο. Ακόμη και πριν από τη δημιουργία του FED το 1913, οι elit τράπεζες έχουν κυβερνήσει έθνη, ελεγχόμενες κοινωνίες και διαχειρίζονται το εμπόριο  σε όλο τον κόσμο για αιώνες.

2018.

Τώρα εδώ (οι παγκοσμιοποιητές) είναι το 2018 με τα πλάτη τους στον τοίχο.
Δεν έχουν πουθενά να πάνε. Δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν.
Το Διαδίκτυο κουνούσε 24 ώρες τον 17ο αιώνα από τον περασμένο αιώνα και αυτό το θόρυβο των καταδικαστικών πληροφοριών αυξάνεται όλο και πιο δυνατά σημέρα. Η απαράμιλλη έκρηξη της αλήθειας για εκείνους που έχουν ελέγξει ανελέητα ολόκληρο τον πλανητικό πολιτισμό τώρα αντηχεί σε όλο τον πλανήτη.

Είτε κάποιος ερευνά τους Rothschilds ή το Rockefellers στον Παγκόσμιο Ιστό , τα ίδια αποτελέσματα αναζήτησης δείχνουν ότι αυτοί οι τραπεζίτες τελικά πιάστηκαν στον ίδιο ιστό πλάνης και εξαπάτησης. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι αυτές οι δύο τραπεζικές οικογένειες είναι μόνο μέτωπα για τις πολυάριθμες οικογένειες των Illuminati που λειτουργούσαν κρυφά καθώς η  Μαύρη Ευγένεια  κέρδισε την φήμη μετά τον Mάρκο Πόλο (δηλ. Τον 13ο αιώνα).


Ως θέμα ιστορικού γεγονότος, οι πραγματικοί δράστες πίσω από τους Παγκόσμιους Πολέμους και τη Μεγάλη Ύφεση έχουν αποκαλυφθεί όπως ποτέ πριν. Ως εκ τούτου, η NWO perps είναι μεταξύ ενός βράχου και ενός σκληρού χώρου,
 
 ξεκινώντας έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Οι πολεμιστές στοχεύουν ιδιαίτερα στο Ιράν για αλλαγή καθεστώτος. Ωστόσο, κάθε αδικαιολόγητη εισβολή σε αυτό το κυρίαρχο έθνος εγγυάται να εξελιχθεί σε περιφερειακό πόλεμο. Μια τέτοια πυρκαγιά στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε εύκολα να εξελιχθεί σε μια παγκόσμια σύγκρουση, οι παγκοσμιοποιητές να ξεκινήσουν πυρηνικά όπλα. Ναι, φαίνεται ότι είναι απελπισμένοι!

Φυσικά, υπάρχει και η ιδεολογική εξέλιξη της ημερήσιας διάταξης NWO. Μόνο με την υποταγή της Ρωσίας (και της Κίνας) η ολική παγκόσμια κυριαρχία μπορεί να έρθει πιο κοντά στην πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, αμφότεροι οι παγκόσμιοι πόλεμοι άρχισαν να εμποδίζουν τη δημιουργία συμμαχίας εξουσίας μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας. Οι παγκοσμιοποιητές του 20ου αιώνα γνώριζαν από το να παίζουν το Μεγάλο Παιχνίδι ότι μια τέτοια πιθανότητα πρέπει να αποφευχθεί αν έπρεπε να επιτευχθεί η παγκόσμια ηγεμονία. Γιατί η Ρωσία;Το Deep State τώρα φοβάται μια «συνεργασία για ειρήνη» μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Φοβόταν τη φυσική συμμαχία μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας, αφού η αγγλοαμερικανική κυριαρχία του κόσμου θα απειληθεί πραγματικά από μια τόσο ισχυρή γεωπολιτική σχέση. Οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι είχαν σχεδιαστεί για να τροφοδοτήσουν τη Ρωσία κατά της Γερμανίας για να αποτρέψουν το σχηματισμό ενός τέτοιου μπλοκ. Ο ίδιος ο Neocon cabal ήταν πολύ απασχολημένος με την ίδρυση της Ευρώπης για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, χειρίζοντας την κυβέρνηση της Μέρκελ (καθώς και ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση) εναντίον του Κρεμλίνου του Πούτιν. Η μεταναστευτική κρίση που ξεκίνησε με τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική κατασκευάστηκε κυριολεκτικά για να αποσταθεροποιήσει την Ευρώπη σαν πρόδρομο στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ωστόσο, μετά την προεδρία του Tραμπ, το Βαθύ Κράτος έχει τώρα ένα πολύ μεγαλύτερο «πρόβλημα» - την πολύ πραγματική προοπτική μιας συμφωνίας Ηνωμένων Πολιτειών-Ρωσικής Ομοσπονδίας. Για το λόγο αυτό, η CIA και η MSM (mainstream media) έχουν χτυπήσει τα τύμπανα πολέμου όπως ποτέ άλλοτε. Η Ρωσία έχει γίνει μια νύχτα το μαστίγιο για όλα τα λάθη του Δημοκρατικού Κόμματος καθώς και για τον αποδιοπομπαίο τράγο για κάθε σημαντική (και πλασματική) αποτυχία ασφαλείας στις ΗΠΑ. Η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών θα συνεχίσει να κατασκευάζει φανερά ψευδείς ιστορίες σχετικά με τη διοίκηση Tραμπ σε σχέση με τη Ρωσία σαν προληπτικά κτυπήματα για να κάνει έναν ουσιαστικό διάλογο πολιτικά επισφαλές. Κατόπιν αιτήματος της CIA, το MSM θα συνεχίσει επίσης να δημοσιεύει ψεύτικα νέα και γυμνή προπαγάνδα προκειμένου να προκαλέσει έντονη αντιμοριακό συναίσθημα.Ωστόσο, το 2017, η νέα παγκόσμια τάξη τους υφίσταται σοβαρή επίθεση σε ολόκληρο τον κόσμο και ο πόλεμος έχει καταστεί προφανής αναγκαιότητα. Τα λαϊκά κινήματα και οι εθνικιστικές επαναστάσεις αναδύονται σαν μανιτάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μετά την ελεγχόμενη κατεδάφιση του Παγκόσμιου Οικονομικού και Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, ο ιππότης θεωρεί τον πόλεμο - τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο - ως τη μόνη πραγματική τους επιλογή (ακριβώς όπως δημιούργησαν τη Μεγάλη Ύφεση για να τεθούν οι σκηνές για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο). Η ενθάρρυνση της ακραίας Ρωσοφοβίας υπήρξε το μέσο για την έναρξη των πραγματικών μεγάλων πολέμων. Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα είναι διαφορετικός, εκτός αν ο Τράμπ και ο Πούτιν συναντηθούν στο ευρύ φως της ημέρας.
 Κάρτα Τραμπ.

Μια προσεκτική ανάγνωση αυτού του σύντομου ελέγχου της πραγματικότητας δείχνει ότι ένας μεγάλος πόλεμος είναι μόνο ένα προγενέστερο συμπέρασμα. Το αν εξελίσσεται σε μια παγκόσμια σύγκρουση είναι λιγότερο πιθανό, επειδή υπάρχουν σημαντικοί παίκτες που δεν θα μπει σε παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολεμιστές δεν θα προσπαθήσουν εντούτοις.
Υπάρχει μια άγρια ​​κάρτα σε αυτή την ανάλυση η οποία έχει ξεφύγει από την προσοχή. Είναι στην πραγματικότητα μια κάρτα Tραμπ που μπορεί να αλλάξει σημαντικά την τρέχουσα πορεία προς τον πόλεμο. Αυτός θα είναι ο Πρόεδρος Donald J. Trump. Αγωνίστηκε θερμά ως υποψήφιος για ειρήνη και η βάση του θα τον κρατήσει στο λόγο του. Μερικοί από τους πιο φωνητικούς ψηφοφόρους του θα τον κρατήσουν υπεύθυνο, αν ο ίδιος θα βγει από τον πόλεμο.

συμπέρασμα

Το  2018 είναι το "Έτος των Τερματισμών".
Μάιος, Ιούνιος και Ιούλιος του 2018 προορίζονται να είναι εξαιρετικά επώδυνοι. Η παγκόσμια κοινότητα των εθνών αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκλησή της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σφαίρα της υψηλής οικονομίας και της οικονομίας του φλαμουτζί είναι ιδιαίτερα επιζήμια.
Εκείνοι που έχουν υπαγορεύσει τη μοίρα της ανθρώπινης φυλής για χιλιετίες αντιμετωπίζουν επίσης τεράστια και απρόβλεπτα εμπόδια. Και η κατάστασή τους επιδεινώνεται κάθε ημέρα. Γι 'αυτό και η ελίτ της εξουσίας έχει δημιουργήσει αυτή την εξαιρετικά εύφλεκτη κατάσταση.
Σαν αποτέλεσμα, οι παγκοσμιοποιητές χτυπάνε κατά των εθνικιστών με αυξανόμενη συχνότητα και αγριότητα. Αντιμετωπίζοντας υπαρξιακές απειλές όπως είναι, οι παγκοσμιοποιητές έχουν πάντα να χάσουν. Παρόλο που η κυβέρνηση ενός κόσμου που επιδιώκουν είναι απλώς ένα φανερό όνειρο, συνεχίζουν να την ακολουθούν ακριβώς πάνω από το βράχο.
Εφόσον ο αμερικανικός λαός διατηρεί το δικαίωμά του να φέρει όπλα, αποτελούν το τελευταίο σημαντικό προπύργιο ενάντια στην επίθεση της παγκοσμιοποίησης. Ωστόσο, πρέπει επίσης να διατηρούν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επικυρώθηκαν ως η πρώτη και η δεύτερη τροπολογία. η αληθινή ελευθερία μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο με σταθερή ισχύ.

Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική!

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STATE OF THE NATION : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου