Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Τρομοκρατία για τον θάνατο του ληστή – Δείτε τι έγραψαν στον δικηγόρο του κοσμηματοπώλη

Δεν έχει τέλος η «προοδευτική» τρομοκρατία και το θράσος ορισμένων ατόμων τα οποία θεωρούν πως ό,τι και να κάνουν είναι υπεράνω του νόμου, λόγω πολιτικών πεποιθήσεων ή σεξουαλικού προσανατολισμού. 

Μέλη του του ακροαριστερού χώρου, αφού διαβάλουν συνεχώς απο χθες τον άτυχο καταστηματάρχη, ο οποίος βρίσκεται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία επειδή υπερασπίστηκε τη ζωή του και την περιουσία του απέναντι σε έναν οπλισμένο ληστή, τώρα έβαλαν στο στόχαστρο και το δικηγόρο του.
Άγνωστοι έγραψαν απειλητικά συνθήματα τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία του Χάρη Αναγνωστόπουλου, του δικηγόρου υπεράσπισης του κοσμηματοπώλη που αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες-σκάνδαλο για το θάνατο του 33χρονου που αποπειράθηκε να ληστέψει την επιχείρηση του πελάτη του στην οδό Γλάδστωνος το απόγευμα της Παρασκευής.
Στην είσοδο της πολυκατοικίας από τη μια έγραψαν την λέξη «κωλόπαιδο» και από κάτω «Ζακ 22/09» ενώ από την άλλη μεριά έγραψαν το απειλητικό μήνυμα «Χάρη την πάτησες».
Ο ίδιος ο δικηγόρος σε ανακοίνωση του τόνισε πως ενημερώθηκε για την επίθεση στα γραφεία του από τους γείτονες του προσθέτοντας ότι αδυνατεί να κατανόηση τη λογική όσων τα έγραψαν που εναντιώνεται στο Σύνταγμα και τους νόμους.
«Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί από κατοίκους της πολυκατοικίας όπου διατηρώ το γραφείο μου ότι χθες το βράδυ κάποια στιγμή άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στα μάρμαρα της εισόδου ένα απειλητικό μήνυμα. Αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική του ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα για υπεράσπιση του κατηγορουμένου τον οποίο εκπροσωπώ αποτελεί για κάποιους ενόχληση, εκ δηλούμενη μάλιστα με μεθόδους παράνομες και καταδικαστέες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου