Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σε ένα ταξίδι αναψυχής κοντά στα σύνορα της Αριζόνας με το Μεξικό βρέθηκε σε ένα περίεργο χωριό που του κίνησε το ενδιαφέρον γιατί εκεί κοντά βρήκε εγκαταλειμμένες σκηνές που φαινόταν ότι ήτανε φυλακές ανήλικων παιδιών καθώς υπήρχαν καροτσάκια παιδικά εγκαταλειμμένα αλλά και πορνογραφικό υλικό παιδεραστίας.
Όταν φώναξε την αστυνομία για να κάνει έρευνα μείνανε έκπληκτοι γιατί εκεί δίπλα υπήρχε ένα χωριό που κατοικούσανε κάποτε μορμόνοι και σήμερα έχει μετατραπεί σε κέντρα παιδεραστίας της ελίτ.
Τα μικρά παιδιά που τα εκμεταλλεύονταν τα έφερναν από το διπλανό Μεξικό αλλά και από άλλες χώρες καθώς η μαφία τα απήγαγε και τα πουλούσε στους διεστραμμένους πλουτοκράτες.
Το χωριό αυτό ήταν ένα κανονικό πορνείο μικρών παιδιών που έχει σχέση και με το Pizzagate του Χόλυγουντ και των Κλίντον.
Ο Αμερικανός κατάλαβε ότι όλο αυτό το αίσχος δεν αποκαλύπτεται στη δημοσιότητα γιατί από πίσω βρίσκονται μεγάλα ονόματα της Αμερικανικής ελίτ και από εκκλησιαστικούς χώρους ειδικά παπικούς που διακρίνονται για τα σκάνδαλα παιδεραστίας.
Μέσα στο project Civano
Civano Community Tour – Tucson Community and Homes
Vickenburg στην Αριζόνα: 3 ώρες απόσταση από το Civano , μέρος παιδικής εμπορίας για διάσημους
Arizona:: Child Trafficking:: CEMEX:: Clinton Global Initiative
CHILD TRAFFICKING RING IN ARIZONA BUSTED
OBLIVIOUS (short film about sex-trafficking)
Meet the Team of ‘Abolitionists’ Rescuing Victims of Child Sex Trafficking – Crime Watch Daily
Developing story out of Arizona-Child Trafficking Site? @JennyHatch
Επιζώντας του κινήματος εμπορίας παιδιών στο Κολοράντο αποκαλύπτει τρομακτική δοκιμασία.
Κοπέλα διηγείται το πώς την πουλούσαν για σεξ οι γονείς της σε φίλους, σε γείτονες και σε άλλες χώρες ενώ από μικρή ηλικία έκανε ταινίες πορνό. Επειδή το έκανε από μικρή το θεωρούσε και φυσιολογικό αφού το επέτρεπαν και το κινούσαν οι γονείς της. Μια μέρα στα 21 της χρόνια όμως συνάντησε μια γυναικά η οποία της έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο της και της είπε να επικοινωνήσει αν θέλει κάποια βοήθεια. Τότε εκείνη το έκανε και κατάλαβε ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια σκλάβα του σεξ και ότι έπρεπε να φύγει το συντομότερο. Το κατάφερε μετά από ένα άλλο, πολύ σοβαρό περιστατικό, που και πάλι την είχε για λίγο σε αυτόν τον δρόμο τον οποίο όμως κατάφερε μετά και τον εγκατέλειψε οριστικά.
Colorado Child Trafficking Survivor Reveals Horrifying Ordeal
A Thousand Men(Trafficking Short Film)
Civana Song
Diviners – Savannah feat. Philly K (Music video)


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου