Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Επιφανής συγγραφέας και δημοσιογράφος του Κουβέιτ- το Ισραήλ θα βομβαρδίσει τις θέσεις της Hezbollah στο Λίβανο την α΄εβδομάδα του Οκτώβρη

O Κουβετιανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Ahmad Al-Jarallah*, δήλωσε ότι το Ισραήλ θα βομβαρδίσει τις θέσεις της Hezbollah κατά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, σημειώνοντας ότι το Ισραήλ έχει ταυτοποιήσει τις θέσεις των βομβαρδισμών και απαίτησε την απόσυρση των όπλων της Hezbollah υπό διεθνή εποπτεία.

Ο Ahmed Al-Jarallah έγραψε στο Twitter ότι : «ο ισραηλινός βομβαρδισμός των θέσεων της Hezbollah θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, και  πριν από τον βομβαρδισμό οι πολίτες θα προειδοποιηθούν να
παραμείνουν μακριά από τις θέσεις που ταυτοποίησε το Ισραήλ όπου είναι κρυμμένα ιρανικά όπλα. Το Ισραήλ ζήτησε την απόσυρσή τους υπό διεθνή εποπτεία ».
Και πρόσθεσε: «Το Ισραήλ δεν εμπιστεύεται τις ιρανικές διαβεβαιώσεις για μη χρησιμοποίηση αυτών των όπλων από τη Hezbollah κατά του Ισραήλ και ζήτησε την απόσυρσή τους υπό διεθνή εποπτεία ή με βομβαρδισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου