Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού
Εκτός από τους διορισμένους και τους μετακλητούς τους, τα άτομα στα οποία δίνουν κάνναβη , τους αποφυλακισμένους εγκληματίες που θα τους δώσουν ψήφο, τους αγράμματους που δεν ήθελαν να κουραστούν να μάθουν κάτι, αλλά γεμάτοι εγωκεντρισμό θέλουν να παίρνουν θέσεις από άτομα τα οποία κουράστηκαν με σχολεία και πανεπιστήμια, εκτός όλων αυτών τι άλλο;
Έχουν την εξής γνωστή μέθοδο.

Με πολλές βρισιές, συκοφαντίες , με έμφυτη αναίδεια γεμάτη από εγκεφαλικές διαταραχές, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Βαδίζουν αντίθετα από την κοινή λογική, για να μη τους καταλαβαίνει ο πολύς βραδύνους κόσμος και να νομίζει ότι λένε κάτι σπουδαίο.
Με αυτούς τους τρόπους θα συσπειρώσουν παλιούς ΚΝιτες οι οποίοι ένοιωσαν προδομένοι όταν τους έλεγαν κατά των Αμερικανών , κατά των βασιλέων, και παίρνοντας την εξουσία κάνουν τ αντίθετα. Τώρα παλιέ ΚΝιτη σε κοροϊδεύουν και σένα! Το κατάλαβες ότι τα έλεγαν από ζήλεια μέσα τους;
Τους Δ.Υ επίσης τους κοροϊδεύουν ότι θα τους απολύσει η επομένη κυβέρνηση, για να τους πάρει τη ψήφο, ενώ είχε βγει η Φωτίου και είχε πει ότι οι Δ.Υ είναι τεμπέληδες και αμόρφωτοι. Φανταστείτε! Οι Δ.Υ εν τω μεταξύ, μαζεμένοι, ανελεύθεροι συνειδησιακά , οι καημένοι (με τα 12 πτυχία) περιμένουν και χαίρονται τώρα που τους χαρίζει ορισμένα ευρώ μηνιαίως στο υπ. Οικονομικών για να τους εξευμενίσει .
Είναι το εύκολο κοινό, που δεν το ενδιαφέρει αν παίρνουν σπίτια, αν αυτοκτονούν άνθρωποι πολύ περισσότεροι τώρα, που έφεραν τους μετανάστες για να βγάλουν απτiς ΜΚΟ, που ακόμα και απτην UNISEF ως γνήσιοι υλιστές είχαν τεράστια κέρδη.
Φιλοτομαριστές οι ψηφοφόροι αυτοί, που βλάπτουν την κοινωνία μας!
Με όλους αυτούς του τρόπους προσπαθούν οι λαομίσητοι να πάρουν ένα ποσοστό, και οι βολεψάκηδες που δεν τους ενδιαφέρει η χώρα τους, που δεν τους ενδιαφέρουν οι εγκληματίες που κάνουν παρέλαση στους δρόμους (εκτός αν συμβεί κάτι στο παιδί τους), δεν τους ενδιαφέρουν οι νεκροί της Δούρου και της τεμπέλικης νοοτροπίας τους, που στενά τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους, θα τον ψηφίσουν.
Εμείς οι ιδεολόγοι και ανιδιοτελείς πολίτες που εργαζόμαστε σαν σκλάβοι στην ελεύθερη αγορά για να τους πληρώνουμε όλους αυτούς (ενώ μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους προτιμήσαμε τον δρόμο τον έντιμο, του αγώνα για εξυγίανση της κοινωνίας), που μόνο πληρώνουμε το κράτος, που σπουδάζουμε δια βίου, που δε βάζουμε υποψηφιότητα για βουλευτές, έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να επισημαίνουμε για το καλό της κοινωνίας, όλες τις ψυχασθένειες των λαομίσητων και των διαταραγμένων εγκεφαλικά συμφεροντολόγων ψηφοφόρων τους.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους που προσπαθούν αυτοί να μπερδέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου