Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Νέα απόπειρα εισαγωγής 123 κιλών χασίς από την Αλβανία«Φουντώνουν» τα δρομολόγια φορτίων χασίς από την Αλβανία τις τελευταίες ημέρες, με προορισμό διαφορετικές περιοχές της χώρας! Ωστόσο, οι ελληνικές αστυνομικές υπηρεσίες επαγρυπνούν και καθημερινά εντοπίζουν νέες απόπειρες εισαγωγής, όπως έγινε τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης στην Θεσπρωτία.
Σε μια ορεινή δασική έκταση στην περιοχή Κρυόβρυση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας εντόπισαν μια ομάδα Αλβανών να κινούνται πεζή μέσα στο σκοτάδι, μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους. Όταν έκαναν έφοδο για να τους συλλάβουν, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τρεις νεαρούς ηλικίας 29, 26 και 29 χρόνων, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν τρέχοντας προ το αλβανικό έδαφος. Ωστόσο, άφησαν πίσω τους τα σακ βουαγιάζ που περιείχαν 113 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 122 κιλών και 750 γραμμαρίων.

Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και έξι κινητά, ενώ διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων τους ότι σε βάρος του ενός 29χρονου εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen, αλλά και καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου