Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ECONOMIST ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ 2018(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Το ετήσιο τεύχος του περιοδικού Economist έχει αρχίσει να κυκλοφορεί
Όπως έχει παρατηρηθεί και σε προηγούμενα τεύχη του, κάθε ετήσιο τεύχος του περιοδικού αυτού είναι γεμάτο από οραματικούς πίνακες και συμβολισμούς.

Τώρα έρχεται και πάλι το 2018 με τόσο συμβολισμό όσο δεν παρατηρήθηκε στα προηγούμενα τεύχη.
Το πρώτο όνομα που αναφέρεται στο εξώφυλλο είναι αυτό του Αμερικανού Γερουσιαστή Μακέιν δίνοντας του «τις ευλογίες της ελευθερίας».
Η αναφορά στον Τζον Μακ Κέιν(John Mac Cain) όπως στη Βίβλο αναφέρεται η φυλή του Κάιν (Cain).
Οι ευλογίες αυτές για ελευθερία στον ΜακΚέιν αντιστοιχούν στις ευλογίες στον αδερφό Καιν που δολοφόνησε τον αδερφό του Άβελ.
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Ιλλουμινάτι ξεγελούν τους ανθρώπους.
Στην πρώτη σειρά συμβόλων, το πρώτο σύμβολο που απεικονίζεται είναι ένα σύννεφο με βροχή που πιθανότατα συμβολίζει μεγάλες καιρικές καταστροφές ή τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που βρίσκεται πλέον πολύ κοντά.
Ύστερα, φαίνεται μια γάτα καθώς τόσο οι Αιγύπτιοι όσο και οι Ιλλουμινάτι αγαπούν τις γάτες.
Φυσικά από ένα συμβολικό εξώφυλλο δεν θα μπορούσε να λείψει η μορφή του Τραμπ, ο οποίος απεικονίζεται με χρυσό, εκπροσωπώντας την 5η Εποχή και την λατρεία των Ειδώλων. Μερικά από αυτά τα είδωλα εμφανίζονται στο εξώφυλλο, όπως για παράδειγμα του κυπέλου της FIFA το οποίο ομοιάζει με το Χρυσό Μοσχάρι της Αγίας Γραφής.
Παράδοξο αποτελεί ότι μέσα σε όλα αυτά, υποδηλώνεται στο περιοδικό πως η πόρτα είναι ανοιχτή στους πιστούς Χριστιανούς. Ο ιχθύς εκπροσωπεί τους χριστιανούς και η ανοιχτή κλειδαριά την πόρτα που θα ανοίξει στις σοφές παρθένες.
Επόμενα σύμβολα είναι ο Κλόουν, δηλαδή ο 5ος άγγελος του διαβόλου, και το ρομπότ που συμβολίζει την ραγδαία άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης.
Το τηλεσκόπιο του Λούσιφερ είναι επίσης εμφανές, δείχνοντας την επερχόμενη απάτη του Βατικανού για εισβολή εξωγήινων, μαζί φαίνεται και η μία νέα παγκόσμια θρησκεία.
Τέλος, φαίνεται μια σημαία με 11 τελείες η οποία, όπως ισχυρίζεται ο αναλυτής που παρουσιάζει το περιοδικό, πιθανότατα υπονοεί την Αποκάλυψη.
Αποκ. 11,1         Και μου εδόθη ένας κάλαμος όμοιος με ράβδον και ένας άγγελος μου είπε• “σήκω και μέτρησε τον ναόν του Θεού και το θυσιαστήριον, που είναι εμπρός εις αυτόν, και εκείνους που προσκυνούν στον ναόν αυτόν τον αληθινόν Θεόν και ανήκουν στον Χριστόν.
Αποκ. 11,2          Την δε αυλήν την εξωτερικήν, που περιβάλλει τον ναόν, βγάλε την έξω από το μέτρημα και μη την μετρήσης, διότι αυτή παρεχωρήθη εις τα ειδωλολατρικά έθνη, που μαζή με τους απιστούντας Εβραίους δεν θα έχουν πιστεύσει στον Χριστόν, και θα καταπατήσουν την αγίαν πόλιν σαράντα δύο μήνας, διάστημα δηλαδή προκαθωρισμένον από τον Θεόν.
Αποκ. 11,3            Και εγώ, ο Χριστός, θα δώσω φωτισμόν και δύναμιν στους δύο μαγάλους μάρτυράς μου (όπως άλλοτε έδωσα στον Ηλίαν και στον Μωϋσέα) και θα προφητεύσουν και θα κηρύξουν την αλήθειαν επί χιλίας διακοσίας εξήκοντα ημέρας, σαράντα δύο δηλαδή μήνας, και θα φορούν σάκκους, δια να συμβολίζεται η μετάνοια, την οποίαν θα κηρύσσουν”.
Αποκ. 11,4           Οι δύο αυτοί προφήται θα είναι σαν δύο κατάκαρποι ελαίαι και σαν δύο αναμμένοι λύχνοι, που είναι στημένοι ενώπιον του Κυρίου της γης.
Αποκ. 11,5           Και εάν κανείς σκεφθή και θελήση να τους παρενοχλήση και κακοποιήση, φωτιά ξεπετιέται από το στόμα των και κατατρώγει τους εχθρούς των. Και εάν κανείς επιχειρήση να τους βλάψη και κακοποιήση, αυτός, σύμφωνα με την απόφασιν του Θεού, πρέπει να φονευθή. (Διότι το παντοδύναμον χέρι του Θεού προστατεύει τους δύο προφήτας).
Αποκ. 11,6          Αυτοί έχουν πάρει εξουσίαν από τον Θεόν να κλείσουν, όπως άλλοτε ο Ηλίας, κατά θαυματουργικόν τρόπον τον ουρανόν, δια να μη στέλλη βροχήν κατά τας ημέρας, που αυτοί θα κηρύττουν και θα προφητεύουν. Και έχουν από τον Θεόν εξουσίαν εις τα νερά της γης να τα μεταβάλλουν εις αίμα και να κτυπήσουν την γην με κάθε ειδός πληγής, όσες φορές θα θελήσουν.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου