Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η Γερμανική αστυνομία πρόσφατα συνέλαβε έναν ύποπτο Σομαλό λαθρο. Με μεγάλη δυσκολία προσπαθούσαν οι αστυνομικοί να τον βάλουν στο αυτοκίνητο λόγω της απίστευτης δύναμης που είχε, ενώ ο ίδιος χτυπούσε και έφτυνε τους αστυνομικούς. Τελικώς αναγκάστηκαν να του τοποθετήσουν το κράνος ενός αστυνομικού προκειμένου να πάψει να φτύνει και να σταματήσουν τις δυνατές κραυγές που έβγαζε. Αποτέλεσμα, θα τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική.


Τι απογίνονται οι εγκληματίες λαθρο το βλέπουμε στο επόμενο βίντεο στα δικαστήρια της Γερμανίας. Ένας λαθρο αφήνεται ελεύθερος αφότου είχε βιάσει μια κοπέλα, η οποία μετά τον βιασμό δεν ήθελε άλλο να ζήσει και αυτοκτόνησε. Στα δικαστήρια απελπισμένη η μητέρα φωνάζει και κατηγορεί την άδικη απόφαση για τον λαθρο. Αυτή είναι η καθημερινή ζωή των Γερμανών με τους λαθρο.

Ένας Γερμανός ανέμελος κάνει την βόλτα του σε έναν πεζόδρομο και τραβάει με το κινητό τον δρόμο και τα στολίδια όταν ξαφνικά τον επιτίθεται με σπρέι πιπεριού ένας λαθρο και τον απειλεί ανοιχτά.

Θέλετε και η χώρα μας να γίνει έτσι, αν δεν θέλετε είναι καιρός να ξεσηκωθείτε να απελευθερωθείτε από το ευρωμασωνικό καθεστώς.
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου