Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Το χασίς της… ημέρας σε Θεσπρωτία κι Άρτα



Τρεις υπήκοοι Αλβανίας συνελήφθησαν τα ξημερώματα σε δασική περιοχή στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, καθώς εμπλέκονται σε μεταφορά ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές  και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζοί ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (81) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 87 κιλών και -164 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη ένας 18χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή βρέθηκαν δύο συσκευασίες με 544 γραμμάρια χασίς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου